spot_img
spot_imgspot_img
18.1 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

CWT ve Etihad karbon dengeleme ortaklığı yaptı

Seçtiklerimiz

Önde gelen bir seyahat yönetimi platformu olan CWT ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad Havayolları, Etihad’ın Kurumsal Bilinçli Seçimler programının başlatılmasının bir parçası olarak bir karbon dengeleme ortaklığı girişimi imzaladı.

Etihad ile bir seyahat yönetimi şirketi arasındaki türünün ilk ortaklığı olan bu girişim, Etihad tarafından gerçekleştirilen uçuşlarda yapılan tüm CWT müşteri rezervasyonlarının, ICAO Karbon Emisyonu Hesaplama metodolojisi kullanılarak havayolu tarafından otomatik olarak dengelendiğini görecek.

31 Mart 2022’ye kadar sürecek olan yenilikçi küresel ortaklık, satın alınan tüm denkleştirmelerin Etihad’ın Tanzanya’daki Makame Savannah REDD projesindeki resmi denkleştirme iklim eylem programlarına, Peru’nun Cordillera Azul Ulusal Parkı’na ve Endonezya’nın Katingan Mentaya Projesi’ne gittiğini görecek.

Bu girişimin ötesinde, Etihad ve CWT’nin uzun süredir devam eden küresel ortaklığı, onları somut karbon ayak izi çözümleri sunmanın yanı sıra toplu ve bireysel olarak karbon nötrlüğü gündemini ilerletmeye devam edecek.

CWT başkanı ve ticari yetkilisi Patrick Andersen, “Çevreye karşı daha sorumlu seyahat çözümleri aramak, sürekli bir odak noktasıdır ve Etihad ile ilk dengeleme ortaklığımız, bu tür çığır açan girişimler yelpazemizin en sonuncusu” dedi.

Etihad’ın Kurumsal Bilinçli Seçimleri için bir lansman ortağı olarak CWT, çevresel, sosyal ve sosyal faaliyetleri proaktif olarak desteklemek için tasarlanmış ödüller ve teşviklerle, emisyonları azaltmayı ve sürdürülebilir bir şekilde çalışmayı taahhüt eden kuruluşlar için tasarlanan Etihad’ın kurumsal sürdürülebilirlik programına dünya çapında katılan ilk kuruluşlardan biridir. ve yönetişim (ESG) girişimleri ve çalışan davranışı.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika