spot_imgspot_img
15.1 C
İstanbul
Salı, 14 Ekim 2025

Business class’ta uçacaklar

Seçtiklerimiz

Kuzey Irak’a akan yabancı yatırımın artmasıyla birlikte havayolu şirketlerinin bu bölgeye yönelik uçuşları da önem kazandı

 

 

İstanbul’dan Kuzey Irak’taki bölgesel yönetimin merkezi Erbil’e tarifeli sefer düzenleyen Atlasjet Havayolları, işadamlarından gelen yoğun talep üzerine business class uygulaması başlattı.

 Atlasjet’in CEO’su Orhan Coşkun, 17 inşaat şirketinin faaliyet gösterdiği Erbil’de hava ulaşımına büyük talep olduğunu ifade ederek, yüzde 80’in üzerinde doluluk oranı yakaladıklarını söyledi. Özellikle işadamlarından gelen talep üzerine business class uçuşlara başladıklarını aktardı.

 

 İstanbul-Erbil uçuşları, gidiş-dönüş business class sınıfı için 1.000 dolar, ekonomi sınıfında ise 720 dolar. Şirket, Erbil hattında ayda 3 bin yolcu taşıyor. Halen Kuzey Irak’a uçan tek Türk şirketi Atlasjet. THY de, 17 yıl aradan sonra Irak seferlerine yeniden başladı. İstanbul-Bağdat arasında pazartesi, perşembe ve cumartesi günleri sefer düzenleniyor.

mustafa gun /zaman

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

İlgili Makaleler

- AJET -spot_imgspot_img

Son Dakika