spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Avidyne ve Jeppesen bir ilke imza attı

Seçtiklerimiz

Birleşik uçuş güvertesi ve genel havacılık uçakları için güvenliği sağlayan lider sağlayıcısı Avidyne Kuruluşu ve birleşik havacılık bilişim çözümlemeleri küresel lider sağlayıcısı Jeppesen, Avidyne’nin 9. Entegre Sürümünün ve Entegre Çok İşlevli Ekranları’nın (MFD) çıkacağını, Cmax Harita aboneliklerine sahip olan müşterilerin aynı harita aboneliğinin ücretsiz versiyonunu Apple iPad’da kullanmak üzere indirebileceklerini duyurdu.

       

CMax, talep üzerine JeppView’in elektronik haritalarının dünya çapındaki kütüphanelerine ve havaalanı grafiğine erişim sağlıyor ve pilotların kullanışsız olan kâğıt haritaları kullanma yeteneğini geliştiriyor. Avidyne araçlarıyla donatılmış uçakların uçuş güvertesindeki gereken kâğıt ihtiyacını azaltıyor.

       

       

75 yıldır, Jeppesen pilotları ve yolcuları için güvenli ve etkili bir şekilde seyahati mümkün kılıyor. Bugün, öncü olan Jeppesen, tüm dünyada hava, deniz ve demir yolunun etkinliğini arttırmak için önemli bilgi ve etkinlik sağlama çözümleri sunuyor. Jeppesen; Boeing Ticari Uçaklar’ın bir birimi olan Boeing Ticari Havacılık Servisleri’nin alt kuruluşudur.

       

       

Detaylı Bilgi için

       

Avidyne:  800.AVIDYNE (800.284.3963) or visit www.avidyne.com
       
        Jeppesen: 800.621.5377 or visit www.jeppesen.com
       
        Apple App Store: http://itunes.apple.com/app/jeppesen-mobile-tc/id382536356?mt=8

       

Haber Merkezi @ Air News Times

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika