spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Atlasjet, Uçak konforunda 4 otobüs satın aldı

Seçtiklerimiz

Atlasjet Havayolları yaz sezonuna girdiğimiz şu günlerde yolcularına daha kaliteli ve konforlu hizmet verebilmek amacıyla 4 adet MAN marka otobüs satın aldı. Yeni otobüsleri İstanbul Atatürk Havalimanı apronun da tanıtan Atlasjet Havayolları CEO’su Orhan Coşkun, yolcularına verdikleri önem nedeniyle uçak koltuklarını yenilediklerini belirterek, "Yolcusunu en çok seven havayoluyuz, kendimizi öyle tanımlıyoruz.

       

Uçaklarımızın içlerini yeniledikten sonra istedik ki yeni arabalar da alalım. Uçakla İstanbul’dan Antalya, Bodrum ve İzmir’e taşıdığımız yolcuları 0 kilometre, 62 kişilik yeni MAN otobüslerle transfer edelim. Onun için MAN ile işbirliğine girdik ve ilk etapta 4 tane araç aldık.

       

Bunlardan ikisi Antalya’da, ikisi ise Bodrum’da kullanılacak. Önümüzdeki günlerde bu araçlara 4 tane daha ilave ederek İzmir ve Dalaman’da kullanacağız. Deri koltuklu otobüslerde müzik ve video sistemi var. Uçaklarımızda mevcut olan konforu otobüslerimizde de yolcularımıza yaşatacağız" dedi.

       

 

       

İstanbul’dan uçağa binen Atlasjet yolcuları Antalya ve Bodrum’da indiklerinde yeni otobüslerle gidecekleri merkezlere belirli bir ücret karşılığında transfer olabilecek.

       

 

       

Otobüslerin Atlasjet Havayolları’na teslim törenine katılan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. CEO’su Tuncay Bekiroğlu da dünyanın en büyük ticari araç üreticilerinden birisi olduklarını belirterek, "Türkiye’de üretmekten dolayı yerli olma özelliğimiz de var. Ülkemizin dinamik ve büyüyen şirketlerinden birisi olan Atlasjet’le işbirliği yapmak bize gurur veriyor. Otobüslerimiz Atlasjet için özel olarak tasarlandı. Uçakla yolculuk yapan yolcuların uçaktan indikten sonra aynı konforunu yaşayacak şekilde dizayn edildi" şeklinde konuştu.

       

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika