spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Sun Country,Cancun – Austin arasını direk uçacak

Seçtiklerimiz

Sun Country başkanı ve CEO’su Stan Gadek; “Sun Country, Teksas’taki servislerimizi genişletmekten ve Austin’den Cancun’a servis başlattığı için çok heyecanlı. Bu yeni piyasa eklemesiyle, Austin’deki müşteriler ve çevresindeki bölgeler, düşük fiyatların ve herkesin bizi onlarla tanıdığı ödüllü müşteri servislerimizin tadını çıkaracak,” dedi.

       

 

       

Sun Country Airline’da, Cancun’a olan seyahatin tadını çıkarmak için, biletlere ve tatil paketlerine www.souncountry.com ’dan ulaşılabilir. Austin-Cancun direk uçuşu, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftada iki gün sunulacak. Uçuşlar Austin’den 1:50 PM’ de ayrılacak ve Cancun’a 4:10 PM’ de ulaşacak. Cancun’dan ise, uçuşlar 10:30 AM’ de ayrılacak ve Austin’e 12:50 PM’ de ulaşacak. Austin-Cancun servisi 7 Ağustos 2010’a kadar sunumda olacak.

       

 

       

United Airlines, Sun Country için mahalli servis sağlayacak. Austin yolcuları, Sun Country’nin duraksız Cancun servisi için, Austin-Bergstrom Uluslar Arası Havaalanı’ndaki United Airlines bilet gişesine kayıt yaptıracaklar. Uçuşlar, Kapı 2’den hareket edecek.

       

 

       

Austin-Bergstrom Uluslar Arası Havaalanı, Kuzey Amerika’da, müşteri servisinde en iyi ve ACI Havaalanı Servis Kalitesi Araştırmasında dünya çapında havaalanları arasında ikinci büyük havaalanı olarak yerini alıyor.

       

 

       

Austin-Bergstrom’um, AB’deki 37 güzergâha duraksız servisi bulunuyor ve 2009’da 8.2 milyon yolcuya servis yapmıştır. Austin’den olan tüm duraksız güzergâhların ve bunları sağlayan havayollarının tam listesi www.abia.org ’da mevcuttur, “airlines&flights” yazısını tıklayın.

       

Haber Merkezi @ Air News Times

       


       

Yasal Uyarı : Sitemizde yayınlanan özel haberler için, izin alınmadan  alıntı habere/yazıya aktif link verilerek veya kaynak gösterilerek kullanabilirsiniz.

       

 

       

 

       

 

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika