spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Ankara-Batum uçak seferlerinin aynen devam

Seçtiklerimiz

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan’ın Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a verdiği soru önergesine cevap geldi. Buna göre uçak seferlerinin aynen devam edeceği bildirildi. Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan yaptığı açıklamada soru önergesine cevabın geldiğini, Ankara-Batum uçak seferlerinin aynen devam edeceğini belirterek şunları söyledi;

“Biliyorsunuz geçen hafta Ankara Batum uçak seferlerinin iptal edilmesi dolayısıyla ben Ulaştırma Bakanı Sayın Binali Yıldırım’ın cevaplandırması istemiyle bir “Soru Önergesi” vermiştim. Aradan bir hafta geçti. Ve Ankara Batum uçak seferlerinin aynı şekilde devam edeceğini öğrendim. Ben bundan son derece memnun oldum. Çünkü Artvin zor bir coğrafyadır. Ulaşımı en sıkıntılı olan illerin başında geliyor.

Hele hele Artvin şantiye alanı gibi, yollar yeniden yapılıyor, dolaysıyla ulaşımda Artvin halkı çok büyük sıkıntılar yaşmakta.  Yusufeli’nden kalkan bir vatandaşın Artvin’e gelmesi gerçekten çok zordur. Oradan eğer İstanbul Ankara yolculuğu da aynı şekilde sahile varana kadar zor bir yolculuk oluyor. Uçak ile Ankara’ya gelmek isteyen hemşehrimiz Batum’dan kolayca gelebiliyor. Böylece Artvin’de yaşadığı sıkıntıyı bir şekilde atlatarak rahatlıyor, işini daha çabuk görüyor. Ankara’ya gelen hemşehrilerimiz üç nedenden gelir.

Bir tanesi Artvin’de çözülemeyecek kadar büyük sorunu varsa, diğeri sağlık sorunları yüzünden ve iş yapıyorsa Ankara’ya gelir. Takdir edersiniz ki zaman ile yarışıyoruz. Ben Ulaştırma Bakanı Sayın Binali Yıldırım’a teşekkür ediyorum. Artvin’in Ankara’ya en hızlı ulaştığı yol Batum- Ankara uçak seferleriyle ulaştığı yoldur” dedi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika