spot_img
spot_imgspot_img
13.2 C
İstanbul
Cuma, 25 Ekim 2024

Anadolujet yurtdışı yaz tarifesine geçti

Seçtiklerimiz

THY Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamada, 2010 yılı yaz tarifesi uyarınca Ankara’dan Frankfurt, Düsseldorf, Köln, Viyana, Brüksel, Amsterdam ve Tahran’a seferlere başlanacağı ve biletlerin satışa sunulduğu bildirildi.

       

Açıklamada, gidiş ve dönüş seyahatlerde tek yön vergiler dahil 89 euro’dan başlayan fiyatlarla uçma fırsatı sunan şirketin, yurdun dört bir yanından yurtdışına bağlantı olanağı sunduğu belirtilerek, yarından itibaren dış hat seferlerinde serbest bagaj taşıma hakkının da 30 kilogram olarak uygulanacağı ifade edildi.

       

Yeni tarifeye göre 4-5 Mayıs’tan itibaren Ankara’dan Frankfurt ve Düsseldorf’a her gün, Ankara’dan Tahran’a da haftada 3 gün sefer düzenleneceği bildirildi.

       

Ankara-Viyana arasında ise 7 Mayıs’tan itibaren haftada 2 gün seferlere başlanacağı belirtilen açıklamada, 15-16 Mayıs tarihleri itibarıyla Ankara’dan Amsterdam’a haftada 5 gün, Brüksel’e haftada 4 gün karşılıklı sefer yapılacağı kaydedildi.

       

Açıklamada ayrıca, 1-2 Haziran itibarıyla Ankara’dan Köln’e haftada 2, Kopenhag ve Stockholm’e haftada 3 gün sefer düzenleneceği, Ankara-Viyana arasındaki seferlerin ise haftada 3 güne çıkacağı, aynı tarihten itibaren Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan Kopenhag’a haftada 3, Stockholm’e ise haftada 2 gün sefer düzenleneceği ifade edildi.

       

Ankara’dan Kopenhag’a yapılan seferlerin ise 15 Haziran’dan itibaren artarak haftada 4 güne, Viyana’ya olan seferlerin ise 1 Temmuz’dan itibaren 3 günden 4 güne çıkartılacağı vurgulanan açıklamada, tarifeyle ilgili ayrıntılı bilgiye "444 AJET (444 2538)" numaralı Çağrı Merkezi’nden veya "www.anadolujet.com" internet adresinden ulaşılabileceği bildirildi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika