spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

American Airlines, çalışanlarına dava açıldı

Seçtiklerimiz

Perşembe günü, New York’un batı bölümünden sorumlu AB Vekil Ofisi, bir uyuşturucu kaçakçılığı planına karıştıkları için iki havaalanı çalışanına yönelik suçlamaları duyurdu.

       

Brooklyn’deki federal büyük jürinin suçlama yönelttikleri arasında American Airlines bagaj denetimcisi Victor Bourne ve American Airlines’ın daha önceki dağıtıcı takım lideri Miguel Bozza bulunmaktaydı. Suçlama, ayrıca Victor Bourne’ın annesi olan Maria Alleyne’yi de finansal raporlama gereksinimlerinden kaçınmak için, para havalesinin elde edilmesini düzenleme konusunda suçluyordu.

       

        Suçlu aktivitesinin yanı sıra, iddialara göre Bourne Organizasyonu, John F. Kennedy Uluslar Arası Havaalanı için Karayipler’den yola çıkan American Airlines uçağında saklanan kokaini düzenlemekten de sorumlu bulunuyor. Organizasyon daha sonra Miguel Bozza’yı da içeren bagaj denetimcilerine, kokaini vardığında geri almak için para ödedi. Hükümetin araştırmasının bir parçası olarak, Gümrük ve Sınır Koruma (CBP) memurları American Airlines yolcu uçuşlarındaki birçok kokain gönderimine el koydu.

       

        Bourne, sürekli olarak devam eden bir suç girişimiyle suçlanıyor; Bourne ve Bozza ayrıca, narkotik ithal etmek ve dağıtmaktan, ayrıca bunu yapmak için teşvik etmekten, ve elektronik kaçakçılık komplosundan, yapılandırılmış finansal işlemlerle birlikte finansal raporlama gereksinimlerinden kaçınmaya yöneltmekle suçlanıyor.

       

Haber Merkezi @ Air News Times

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika