spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

ALPA’nın 9. başkanlığına : Kaptan Lee Moak seçildi

Seçtiklerimiz

Air Line Pilotlar Derneği (ALPA)’nin Yönetim Kurulu, birliğin 9. başkanı olarak hizmet etmesi için bir Delta Air Lines kaptanı olan Lee Moak’ı seçti.

       

ALPA’ya 1988’de katılan Kaptan Moak, şu anda B-767 300 ER kaptanı olarak çalışıyor. Delta Air Lines’ın 22 yıllık deneyimli bir çalışanı olarak, Delta Master Yürütme Kurulu başkanı olarak üçüncü döneminde hizmet ediyor, bu da Delta Air Lines 12,0002den fazla pilotunu temsil etmesi anlamına geliyor.

       

 

       

Kaptan Moak, delta Master Yürütme Kurulu Başkanı olarak ilk dönemine, Delta Air Lines iflas koruması için harekete geçtikten iki hafta sonra 1 Kasım 2005’te başladı. Devam eden yıllarda, pilotların toplu sözleşme anlaşmasını reddetme girişimini, US Airways’ın Delta Air Lines’ı muhtelif bir şekilde ele geçirme girişimi; Delta Air Lines ile Northwest Airlines’ın birleşmesini içeren (havacılık tarihindeki ilk birleşme) Delta’nın iflas sorunuyla başarılı bir şekilde başa çıktı.

       

 

       

Havayolu pilotu olmadan önce Kaptan Moak, 19 yıl boyunca Birleşik milletler deniz Piyade sınıfı Pilotu olarak görev yaptı. Delta Air Lines’a katıldıktan sonra, Kaptan Moak, askeri kariyerini A.B. Donanma savaş pilotu olarak bitirmek için Donanma Hava İhtiyat Kuvvetlerine geçiş yaptı.

       

 

       

Haber Merkezi @ Air News Times

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika