spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Airbus Kabin Üretimi için Comlux  ile Anlaştı

Seçtiklerimiz

Comlux Amerika tarafından olağanüstü sessiz kabin özellikleri ile gelistirilen ilk uçak Airbus ACJ320 Cenevre EBACE’de ilk gösterisini yapmıştı.

Comlux America Başkanı Ettore Rodaro “VVIP ve uçak yonetimi deneyimlerimiz ile özel jet müşterilerimizin  kabin donatım ihtiyaçlarını daha iyi bir seviyede  karşılamak için benzersiz bir kabin donanımı oluşturduk.  Comlux Havacılık Servisi olarak jetlerimizin kabin yenileme ve bakımı ile ilgileniyoruz” dedi.

Airbus’ın müşterilerine iç rahatlığı ile uçaklarını hizmete sunabilmesi için Comlux alanında en iyisi bir şirket olarak yetenek ve tam denetim prensibinden şaşmadan çalışmalarını yürütüyor.

Airbus Programlama Genel Müdür Yardımcısı Tom Williams “ Kabin içi özellikleri Geliştirilmiş 9 yeni Airbus Jetimiz ile müşterilerimize unutamayacakları bir uçuş konforunu yaşatmak istiyoruz” dedi.

Airbus  Tedarik Genel Müdür Yardımcısı Klaus Richter “Geliştirilmiş VIP kabin özellikleri ve Comlux America gibi başarılı bir şirket ile çalışmalarımızı birleştirerek müşteri taleplerinde anında anahtar teslimi  için etkili çözümler üretiyoruz” diye ekledi .

Airbus ailesi Airbus ACJ318, ACJ319 ve ACJ320’den oluşuyor. VIP kabin ile donatılan Airbuslar ise ACJ330, ACJ340, ACJ350 ve ACJ380.

Antarktik’a dahil tüm kıtalara uçan Airbus jetler bugüne kadar 170 adetten fazla satıldı.

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika