spot_img
spot_imgspot_img
15.7 C
İstanbul
Salı, 21 Mayıs 2024

Air France, Paris 2024 Olimpiyatlarına Özel Yeni Reklam Kampanyasıyla Hazır

Seçtiklerimiz

Paris 2024 Olimpiyatlarına Sayılı Günler Kala, Air France Yeni Kampanyasıyla Hazır

Air France, Paris 2024 Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları’nın resmi ortağı olarak, “özel etkinlikleri kutlamak için Paris’e ve Fransa’ya seyahat eden tüm ulusal delegeleri gururla karşılamak” amacıyla tasarlanan yeni bir reklam kampanyasını duyurdu.

Kampanya, Fransız bayrağının renklerinde makyajlı genç bir kadını merkezine alıyor ve 39.000 Air France personelinin “Dünyayı Fransa’ya gururla karşılamaktan” memnuniyet duyduğu bir hoş geldiniz mesajıyla tamamlanıyor.

Özel olarak tasarlanan makyaj, Fransız ulusal bayrağının rüzgarda dalgalanan bir versiyonunu modelin yüzünde canlandırmak için ünlü Fransız makyaj sanatçısı Carole Lasnier tarafından yapıldı.

Kampanyadaki modelin portresi ise detaylara verdiği önemle tanınan ünlü Fransız fotoğrafçı Olivier Rose tarafından çekildi. Bu genç kadın figürü, Air France ve Fransa’yı temsil etmek üzere kullanılıyor ve Paris 2024 Olimpiyatları boyunca uluslararası ziyaretçilere Fransızca, İngilizce ve kendi dillerinde, Çince, Japonca, Brezilya Portekizcesi, İspanyolca ve İtalyanca olarak çeşitli sloganlarla karşılanacak. Kampanya, ziyaretçilerin Paris’e geldikleri anda ilk temas noktası olarak tasarlandı ve uluslararası ziyaretçilerin Paris 2024 boyunca Olimpiyat etkinlikleri sırasında eşlik edecekleri bir görüntü olarak koordine edildi.

Promosyon kampanyası, Paris’teki havalimanlarında, Air France’un lounge’larında ve Paris’in yarışma mekanlarının yakınındaki billboardlarda dev görüntülerle karşılanacak. Görseller ayrıca Air France’un Paris-Charles de Gaulle havalimanındaki merkezinin ana cephesini süsleyecek ve CDG havalimanında yerdeki uçakları taşıyan taksilerin yakınındaki yollar ve CDG yolcu terminallerinden görülebilecek.

Kampanya, Marsilya, Lyon ve Nantes gibi diğer Fransız şehirlerinde de yoğun bir şekilde yer alacak ve şirket içindeki farklı sitelerde personel tarafından görülebilecek.

Fiziksel tanıtımın yanı sıra, kampanya küresel basında ve çevrimiçi platformlarda da geniş kapsamlı bir şekilde yayımlanacak.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika