spot_img
spot_imgspot_img
10.4 C
İstanbul
Pazartesi, 13 Mayıs 2024

Abant semalarında uçmaya hazır olun

Seçtiklerimiz

Abant’ta yapılacak etkinliklerle ilgili olarak bilgi veren dernek başkanı Fatih Yamaner ve dernek yönetim kurulu üyeleri cumartesi günü saat 16:00’da uçuşların başlayacağını, hava festivali kapsamında yapılacak olan yamaç paraşütü, motorlu yamaç paraşütü, yelken kanat ve model uçak gösterilerini izlemek isteyen vatandaşlarımız için Bolu’dan ücretsiz otobüslerle gidiş geliş yapılabileceğini belirttiler.

Dernek başkanı Yamaner "16 Temmuz cumartesi günü festival kapsamında uçuşlarımızı ve gösterilerimizi gerçekleştireceğiz. Bunun için Bolu Belediye Başkanlığının destekleri ile bu gösterilerimizi izlemek isteyen vatandaşlarımızı ücretsiz olarak Abant’ta götürüyoruz. Cumartesi günü araçlar saat 15:30’da vilayet meydanından Abant’ta hareket edecek ve gösteriler bittikten sonra 19:00’da Bolu’ya dönüş gerçekleştirilecektir.

Yamaç paraşütü, motorlu yamaç paraşütü, yelken kanat ve model uçak gösterilerini izlemek isteyen tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Ayrıca derneğimizin web sitesi olan www.bolusportif.com dan üye olan ve yapılan çekilişle belirlenen 3 şanslı üyemizi yamaç paraşütü ile uçuracağız" dedi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika