spot_imgspot_img
3.4 C
İstanbul
Pazar, 28 Aralık 2025

14 yıl aradan sonra uçuşlar yeniden başlıyor

spot_imgspot_img

Seçtiklerimiz

20 Bin civarında Türk Amerikan toplumu üyesine ev sahipliği yapan Miami – İstanbul hattının hem Türk toplumu hem de Amerikalıların en fazla ilgi göstereceği hatlardan biri olması bekleniyor.
 
Gidiş-dönüş 599 dolarlık kampanya ile başlayan seferlerle birlikte Miami’den İstanbul’a yaşanacak hava trafiğinin Miami ile Londra ve Frankfurt arasındaki hatlarında yaşanan yoğunluğu geride bırakması bekleniyor.
 
ABD’de New York, Chicago, Washington DC, Boston, Los Angeles, Houston ve San Francisco’ya uçan THY’nin ülkedeki 8. uçuş noktası olacak destinasyona haftanın her günü uçuş gerçekleştirilecek.
 
ABD’de hızla büyüyen milli havayolu firmasının bir sonraki uçuş noktası ise 16 Mayıs 2016’da açılması planlanan Atlanta olacak.

İlgili Makaleler

- AJET -spot_imgspot_img

Son Dakika