spot_img
spot_imgspot_img
23.4 C
İstanbul
Salı, 1 Temmuz 2025

Arızalanan yolcu uçağı Stockholm’e döndü

Seçtiklerimiz

İskandinavya Hava Yolları’na (SAS) ait Chicago seferini yapan Airbus 330 tipi uçak, kalkıştan kısa süre sonra teknik arıza nedeniyle İsveç’in başkenti Stockholm’e döndü.
 
SAS Hava Yolları Basın Sözcüsü Anna Nielsen, yaptığı yazılı açıklamada, Arlanda Havalimanı’ndan kalkan uçağın pilotunun teknik arızayı fark eder etmez kontrol kulesiyle irtibata geçtiğini ve dönüş izni aldığını kaydetti. Nielsen, 146 yolcusu bulunan uçağın inişini sorunsuz şekilde gerçekleştirdiğini ve kontrollerin ardından yeniden havalanacağı bilgisini verdi.
 
Arızanın uçakta bulunan kahve makinesinin kablolarının yanarak duman çıkarmasından meydana geldiği ve sorun giderilene kadar yolcuların otelde ağırlanacağı ifade edildi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika