spot_imgspot_img
7.3 C
İstanbul
Pazartesi, 13 Nisan 2026

Pegasus sefer sayısını artırdı, fiyat yine 49.99 TL

spot_imgspot_img

Seçtiklerimiz

Uçmayı Kolaylaştıran Havayolu sloganını kullanan Pegasus Hava Yolları, kış sezonunda İstanbul dışında kalan merkezlerine 49.99TL’den başlayan fiyatlarla yeni destinasyonlar ekledi. Şirket, İzmir, Adana, Gaziantep ve KKTC merkezli uçuşlarının da frekansını arttırıyor. Pegasus, 1 Kasım 2011 tarihinden itibaren haftada 3 gün gerçekleştirilmeye başlanacak karşılıklı İzmir-Trabzon ve İzmir-Gaziantep seferleri ile İzmir merkezli direkt uçuşlarına yenilerini ekleyecek.

Yeni destinasyonlarla Pegasus, İzmir merkezli direkt uçuşlarını yurtiçinde 10, yurtdışında da 7 noktaya yükseltecek. Pegasus, 1 Kasım’dan itibaren günde 2 sefer olmak üzere, her gün gerçekleştirilecek karşılıklı Adana-Ankara seferleri ile Adana merkezli direkt uçuşlarına bir yenisini daha ekleyecek. Böylece Pegasus’un Adana merkezli gerçekleştirdiği direk uçuşların sayısı da KKTC dahil 6’ya yükselmiş olacak.

 
Pegasus, BBS ile daha hızlı hizmet verecek

PEGASUS’un Bilgi Birikim Sistemleri (BBS) ortaklığıyla gerçekleşen Microsoft Dynamics CRM’e (Müşteri İlişkileri Yönetimi) geçiş projesi sonuçlandı. Proje, Pegasus’un satış departmanına gelen rezervasyon taleplerini düzenleyebilmek, sistematik hale getirmek, kayıtlarını düzenli tutabilmek için başlatıldı. Pegasus satış ekibi ”Artık işlerimizi daha sistemli izliyor, hızlı geri dönüş nedeniyle daha verimli bir satış grafiği çiziyoruz. Aksayan noktalar erken saptanıp önlem alınabiliyor’ yorumunu yaptı.

 
KKTC uçuşları da artıyor

1 KASIM 2011 tarihinden itibaren günde Gaziantep merkezli uçuşların da frekansı artacak. 2012 Kış Tarifesinde Gaziantep’ten İstanbul’a haftada 46, İzmir’e 6 ve KKTC’ye 3 uçuş yapılacak. 

 

İlgili Makaleler

- AJet -spot_imgspot_img

Son Dakika