MASK, yirmi yıldır havacılık endüstrisi, iş ve bilim dünyası temsilcilerinin popüler buluşma mekânı olmaya devam ediyor. Bu fuar çerçevesinde milyar dolarlık anlaşmalar ve uluslararası stratejik işbirliği sözleşmeleri imzalanıyor.
Katılımcı sayısına göre rekor kırması beklenen MAKS-2013, seyirci için özel bir uçuş programı ile sürpriz hazırlıyor.
Bu yıl fuara binden fazla şirket katılıyor, üçte birini yabancı firmalar oluşturuyor. Rus uçak yapımcıları dışında kendi ürünlerini 43 ülkeden hava ve uzay teknolojisi üreticileri de sergileyecek.
Yaz programının en dikkat çekici bölümü, Rus yapımı T-50 beşinci nesil savaş uçakları grubunun gösterisi olacak. Yeni hava araçlarının alçak irtifada süper manevra yeteneklerini sergilemesi bekleniyor.




