spot_img
spot_imgspot_img
11.5 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

Türk Hostes Aranıyor

Seçtiklerimiz

  Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates, Türk hostes alacak.

 

Emirates Türkiye, Romanya ve Bulgaristan Bölge Müdürü Bahar Birinci: 

İstanbul-Dubai arasında karşılıklı olarak haftanın her günü yapılan seferlere ek olarak Salı, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri dört yen uçuş koyduklarını açıklayan Birinci, bu yeni uçuşlarda ekonomi sınıfı uçak biletinin vergiler hariç 355 Avro’dan satışa sunulduğunu kaydetti. Emirates’in 1987 yılında başlayan İstanbul uçuşlarının başarılı bir grafik çizerek sürekli yükseldiğini belirten Birinci, 2007 yılında İstanbul’dan farklı uçuş noktalarına 90 bin yolcu taşıdıklarını ve yaklaşık 27 milyon Avro ciro yaptıkları söyledi.

 

TÜRK HOSTES ARIYORUZ

 

Emirates’in dünyadaki değişik milliyetlere mensup 30 bin çalışanı bulunduğu anlatan Birinci, şirkette 50’ye yakın Türk kokpit ve kabin ekibinin görev yaptığını söyledi.

 

Emirates’in hostes adaylarında aradığı özellikler şöyle sıralanıyor:

21 yaş ve üstü, en az lise mezunu, cana yakın, olgun, girişimci, sorumluluk sahibi ve takım ruhuna sahip olmak. Ayrıca başvuracak kişilerin boylarının ayak uçlarında durup kollarını havaya kaldırdıklarında 212 cm olmaları gerekiyor ki uçağın tüm acil durum ekipmanlarına ulaşabilsinler. Bunların yanı sıra iyi derecede yazılı ve sözlü İngilizce bilmeleri isteniyor.

 
 
Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates, 18-26 Mart tarihleri arasında kabin memuru alımı için Türkiye’ye geliyor. Kabin memuru alımları İzmir ve İstanbul’da yapılacak. 18 Mart tarihinde İzmir’de Ege Palace Oteli’nde saat 09:00’da başlayacak ve 21 Mart’a kadar sürecek alımlar, İstanbul’da ise 22 Mart’ta The Marmara Pera Oteli’nde saat 09:00’da başlayacak ve 26 Mart’a kadar devam edecek.

hostes olmak için aranan şartlar,  thy hostes olmak,  hostes olmak için gerekenler, hostes maaşları , hostes nasıl olunur,  hosteslik,  thy hostes alımı 2013,  hostes olma koşulları

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika