spot_img
spot_imgspot_img
6.6 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

Tayland’daki turizm fuarından THY’ye ödül

Seçtiklerimiz

Tayland Turizm Acenteleri Birliği tarafından sekizincisi düzenlenen Uluslararası Turizm Fuarı bugün başkent Bangkok’ta açıldı. Fuarda Turizm Bakanlığı tarafından ülkemizi tanıtmak amacıyla açılan standın yanı sıra THY de bir stand açarak turizme katkıda bulundu.

4 gün boyunca açık kalacak olan fuarı yaklaşık 100 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuarın ziyaretçi portföyünü daha çok ülkede gelecek ay başlayacak olan yaz tatilini yurt içi veya yurt dışındaki bir beldede değerlendirmeyi düşünen, orta üstü gelir seviyesindeki vatandaşlar oluşturuyor.

Türkiye’nin Kuala Lumpur Kültür ve Turizm Ataşesi Ali Gülen, Tayland’ın turizm açısından kendi büyükelçiliklerine bağlı olduğunu ve son zamanlarda Tayland’daki tanıtım etkinliklerine ağırlık verdiklerini açıkladı. Tayland’da ülkemize olan ilginin çok hızlı bir şekilde arttığını, bunun da turizmi olumlu etkilediğini söyledi.

Öte yandan fuardaki THY standı da ‘en güzel havayolu standı’ ödülünü kazandı. THY Bangkok Müdürü Kerrar Yüksel, ödülü fuarın açılışını yapan Tayland Başbakan Yardımcısı Trairong Suwannakiri’nin elinden aldı. Yüksel verdiği demeçte standlarında kavram olarak uçağın içini seçtiklerini ve gelen bu sürpriz ödülün kendilerine büyük moral verdiğini ifade etti.Kazanılan ödül sonrasında THY standına olan ilginin arttığı gözlendi.

 (cihan)

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika