spot_img
spot_imgspot_img
13.3 C
İstanbul
Cumartesi, 11 Mayıs 2024

AA üniformaları uçuş görevlilerini hasta ediyor

Seçtiklerimiz

Uçuş görevlisi Lauren Swaringer, American Airlines üniformalarının çalışanları hasta ettiğini iddia etti.

 

Swaringer, üniformaları giyince "Kalbim çok hızlı atıyor, nefes darlığı hissediyorum, dudaklarım şişiyor ve uyluklarım yanıyor "

 

Hastaneye giden Swaringer: Yeni üniforma giydikten 4 ay sonra baş ağrısı, nefes darlığı, yanma, kaşıntı, bulantı gibi etkiler yaşadığını anlattı ve test sonucunda dermatolog  "kimyasala maruz kalma" olduğunu söyleyip njiodema ve Anafilaksi teşhisi koydu.

 

Ayrıca adını vermek istemeyen Charlotte uçuş görevlisi, American Airlines üniformaları "bir şeyler yapıyor" . Üniformaları giydikten sonra üriner sistem enfeksiyonu, kızarıklıklar ve baş ağrısı başladı.dedi

 

American Airlines çalışanlarının geçtiğimiz günlerde üretici firma Twin Hill’e karşı avukatları aracılığıla "açık ve mevcut bir tehlike" olarak nitelendirerek bir sınıf davası açtı. Twin Hill, taleplerine  yanıt vermedi ancak mahkemelerde "kapsamlı testler, üniformaların güvenli olduğunu ve rapor edilen sağlık etkilerine neden olabilecek kadar yüksek herhangi bir madde içermediğini" belirtti.

 

American Airlines ise, çalışanların eski üniformalarını giyebileceğini veya daha sonra ödemek üzere raf kıyafeti satın alabileceğini söyleyerek Twin Hill’le olan sözleşmesini yenilemeyeceğini açıkladı.
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika