spot_img
spot_imgspot_img
18.7 C
İstanbul
Pazartesi, 20 Mayıs 2024

TALPA, 26 Nisan Dünya Pilotlar Günü’nü WOW İstanbul Hotel’de Görkemli Bir Baloyla Kutladı

Seçtiklerimiz

Türkiye Havayolu Pilotlar Derneği (TALPA), 26 Nisan Dünya Pilotlar Günü’nü WOW İstanbul Convention Center’da Görkemli Bir Baloyla Kutladı

|İstanbul, Türkiye – 29 Nisan 2024| – Türkiye Havayolu Pilotlar Derneği (TALPA), 26 Nisan Dünya Pilotlar Günü’nü muhteşem bir balo ile kutladı.

DOVEC Group of Companies ana sponsorluğunda WOW İstanbul Hotel’de gerçekleştirilen etkinlik, Türkiye’nin havayolu sektöründeki pilotları ve havacılık sektörünün öncü isimlerini bir araya getirdi.

Geceye, TALPA Başkanı Kpt. Plt Okan Üreksoy‘un yaptığı açılış konuşmasıyla başlandı.

Üreksoy, havacılık sektöründeki son gelişmeleri ve pilotların önemini vurgulayan bir konuşma gerçekleştirdi. Dünya Pilotlar Günü’nü ayrıca azaltılmış mürettebatla operasyona karşı bir kampanya başlatarak kutladı. Azaltılmış kokpit ekibiyle uçuşların emniyet açısından riskli olduğunu vurguladı ve her zaman iki pilotun kokpitte bulunmasını savunarak bu konuda farkındalık oluşturmayı amaçladı.

Üreksoy, tüm sponsorlara (DOVEC Group ana sponsor ve diğer sponsorlar Pasha Ballons, 7Days Sigorta, MedLine) desteklerinden ötürü sonsuz teşekkürlerini iletti.

Balo boyunca konuklara, fuaye karşılama alanı için muhteşem bir kokteyl, balo salonunda lezzetli şık bir akşam yemeği ve sınırsız içecek ikram edildi.

Konuklar, keman ve müzik ziyafeti eşliğinde (Ales Wonderland, Seda Mete ve Cenk Eren sahne aldı) gecenin keyfini çıkardılar. Ayrıca, çekiliş ile heyecanlı anlar yaşandı ve şanslı katılımcılar çeşitli ödüller kazandılar.

TALPA Başkanı Kpt. Plt Okan Üreksoy, gece boyunca birlik ve dayanışma atmosferinin ön plana çıktığı etkinlik hakkında şunları söyledi: “Dünya Pilotlar Günü’nü bu özel gecede kutlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Havacılık sektörünün temel taşı olan pilotlarımızın fedakarlıklarını ve emeklerini bir kez daha takdir etmek adına bir araya geldik. Bu etkinlik, birlik ve beraberliğimizi pekiştirme fırsatı sağladı. Katılım gösteren tüm misafirlere teşekkür ederiz.”

TALPA’nın düzenlediği bu unutulmaz gece, havacılık sektöründeki birçok önemli ismin bir araya gelmesine vesile oldu ve katılımcılar arasında güçlü bağlar oluşturulmasına katkı sağladı.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika