spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Zokora’ya havalimanı’nda vize şoku!

Seçtiklerimiz

Trabzonspor’un İspanya’nın Sevilla takımından transfer ettiği Fildişi Sahilli oyuncu Didier Zokora İstanbul’a geldi. THY ait bir uçakla saat 16.25’de eşi ile birlikte İstanbul’a gelen Zokora vizesi olmadığı için Atatürk Havalimanı Pasaport Kontrol Büro Amirliği’nde bir saate yakın bekledi.

Geçici vize alındıktan sonra Pasaport Kontrol Büro Amirliği’nden ayrılan Zokora, gazetecilerin karşısına Trabzonspor formasıyla çıktı.

Trabzonspor’un yeni transferi Didier Zokora İstanbul’a geldi. Zokora’yı Atatürk Havaalanı’nda coşkulu bir taraftar topluluğu sloganlarla karşıladı.

Zokora’yı karşılamaya gelen Trabzonspor görevlisi Fatih Şahinoğlu, Zokora’ya Trabzonspor forması, şapka ve atkı hediye etti. Bunları üzerine giyen Zokora, eşiyle birlikte basın mensuplarına poz verdi, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen taraftarları da kırmadı.

 

Arındırılmış bölgeden Dış Hatlar Geliş Terminali’nde geçen Zokora’yı, ellerinde Trabzonspor bayrakları taşıyan coşkulu bir taraftar grubu karşıladı. Taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle zor anlar yaşayan Zokora, polisler ve özel güvenlik tarafından terminalden çıkarılarak, sağlık kontrolüne götürülmek üzere alandan ayrıldı.

Gazatecilerin sorularını yanıtsız bırakan Zokora’yı Atatürk Havalimanı’nda bir grup taraftar karşıladı. Zokora, taraftarların kendisine gösterdiği yoğun ilgiden dolayı zor anlar yaşadı.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika