spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Yusuf Kurt’um Diyenlere Dikkat!

Seçtiklerimiz

Türkiye’nin Çağıyla yarışan Hava Kuvvetleri’nin göğsümüzü tüm dünyada kabartan komutanı Yüzbaşı Yusuf Kurt’un adına açılan sahte hesaplarla vatandaşların milli duyguları kullanılarak yeni bir dolandırıcılık yöntemi buldular.

İsminin açıklanmasını istemeyen bir vatandaşın tarafımıza ulaştırdığı bilgilere göre, Şanlı Türk Ordusu’nun başarılı subaylarından Yüzbaşı Yusuf Kurt’un adına açılan sahte hesaplar dolandırıcıların yeni yöntemi oldu. Türk toplumuna mal olmuş dünyada kimsenin yapmaya cesaret edemediği hareketleri F-16 ile yapan ve Türk’ün gücünü dünyaya gösteren Kurt’un adına açılan sahte hesaplardan Solotürk ve Yzb. Yusuf Kurt sevdalılarıyla iletişime geçerek para isteyen bu sahtekar dolandırıcılar kendilerini Yzb Yusuf Kurt olarak tanıtıp kişilerden LÖSEV vb kuruluşlara yardım ediyorum diyerek para aldılar.

İşi ahlaksızlık boyutuna taşıyan bu dolandırıcılar, vatandaşlardan Şanlı Türk Pilot’luğunun karizmasını kullanarak aldıkları paralarla yetinmeyip vatandaşların fotoğraflarını istedi. Bazı vatandaşların aldanıp fotoğraflarını göndermesi üzerine Dolandırıcılar bu sefer istedikleri rakamı yükseltti. Giyinik fotoğraflarını yolladığını söyleyen ismini açıklamadığımız vatandaş konu hakkında, ‘ Yusuf Kurt mesajıma cevap verince çok mutlu olmuştum. Bütün gösterilerini hayranlıkla izlediğim Solotürk’ün pilotuyla konuşmak heyecan vericiydi. Bana eşiyle aralarının bozuk olduğunu mutlu olmadığını ve hatta kısa zaman sonra boşanacaklarını söyledi. benden fotoğraflarımı istyedi bende facebook profilimde paylaştığım fotoğrafları gönderdim. Photoshop programıyla benim yüzümü çıplak kadınlara montajlamış. Beni tehdit etti daha önce gönderdiğim pararnın iki katını istedi. Göndermesem fotoğrafları aileme göndererek 100 Bin Lira isteyeceğini onlarda vermezse fotoğrafları yayınlayarak beni rezil etmekle tehtid etti’ diye konuştu.

Olayın mağdurlarından başka bir vatandaşın anlattığına göre dolandırıcılar bir gösterisi esnasında vatandaşlara ‘ben fotoğraf çektirirken sende gel ama kalabalık olduğu için samimi davranamam’ dediğini ifade etti. Genç kadın gösterisi sırasında gerçekten Yzb. Yusuf Kurt’un yanına gittiğini kendisini selamladığını ve fotoğraf çektidiğini anlattı. Yüzbaşı Yusuf Kurt’un hiç bir şeyden habersiz yanına gelen her vatandaşlar fotoğraf çektirdiği esnada yanına gelen genç kadınla fotoğraf çektirmesi, genç kadının dolandırıcıları gerçek Yusuf Kurt sanmasına sebep oldui, ancak kısa süre sonra kendi hesabını vererek para göndermesini isteyen dolandırıcılara inanmayan vatandaş birdaha yazışmayarak dolandırılmaktan son anda kurtuldu.

Milli Gururumuz Solotürk’ün korkusuz pilotu Yüzbaşı Yusuf Kurt’un adını kullanan bu ahlaksız dolandırıcılar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulduğunu bildirildi.

Yüzbaşı Yusuf Kurt’un resmi hesapları ise aşağıdakilerdir! Bunların dışında kendisini Yusuf Kurt olarak tanıtan kişilere itibar etmeyiniz!

https://www.facebook.com/kurtyusuf

https://twitter.com/AYSFKRT

http://instagram.com/kurtyusuf

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika