spot_img
spot_imgspot_img
17.8 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Yıldıray Karaer: Ek seferler koymaya başladık

Seçtiklerimiz

Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Avrupa pazarındaki son durumu Tourism Today’e değerlendirdi.

Uçuşlarımız yoğun talep görüyor

Avrupa’dan Türkiye’ye talebin büyüdüğünü belirten Karaer, “Uçuşlarımız yoğun talep görüyor. Ek seferler koymaya başladık” dedi.

Hollanda’dan koyduğumuz uçağı iki haftada doldurduk

Yıldıray Karaer Corendon Airlines’ın uçuşlarına yoğun bir talep olduğunu söyledi. Karaer, “Uçuşlarımız yoğun bir talep görüyor ve ilave seferler koymaya başladık.

Gurbetçilerin tatillerini Türkiye’de geçirmeleri bize avantaj sağlıyor. Bunun dışında münferit uçaklar da koyduk, Antalya, Bodrum, İzmir’e uçaklar koyduk.

Hükümetler ne kadar Türkiye’ye turizm faaliyetini çok istemese de ve negatif açıklamalar yapsa da Almanya, Hollanda ve Belçika’daki turistler uçakları görüp Türkiye’ye gelmek istiyor. Hollanda’da koyduğumuz ilk uçağı iki haftada doldurduk. Bu uçuşta gurbetçilerin yanında Hollandalı turistleri de uçurduk” dedi.

Acentaların önünde sıra vardı

Almanya Belçika ve Hollanda’daki Türk vatandaşlarının ne olursa olsun Türkiye’ye gelmek istediğini belirten Karaer, ” Belçika’da 8-10 tane seyahat acentası ile görüştüm. Acentalar tatilcilerle doluydu. Hatta acentaların önünde sıra vardı.

Gittiğim bütün acentalarda bu yoğunluğu gördüm. Bazı acentacı arkadaşları da mesai sonrası görebildim. İnsanların seyahat etme isteğine bizzat şahit oldum” diye konuştu.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika