spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
İstanbul
Pazar, 19 Mayıs 2024

UTED, MRO Americas Fuarı’nda Uluslararası Platformda Yerini Alıyor

Seçtiklerimiz

UTED, Uluslararası Arenada Gurur Verici Bir Başarıya İmza Atıyor

UTED, Amerika’da MRO Americas Fuarında Boy Gösterecek

Uçak Teknisyenleri Derneği (UTED), uluslararası arenadaki önemli adımlarına bir yenisini ekliyor. Yoğun bir çalışma ve hazırlık sürecinin ardından, UTED, 9-11 Nisan 2024 tarihlerinde Amerika Birleşik Devletleri’nin Şikago eyaletinde gerçekleşecek olan ‘AviationWeek MRO Americas Fuarı’na katılacak.

Fuarda, binlerce şirket ve 16 binden fazla katılımcının yer alması bekleniyor. UTED, bu önemli etkinlikte Hava Aracı Bakım teknisyenlerinin uluslararası gelişim ve değişimlerini yakından takip ederek, sektördeki yerini güçlendirmeye devam edecek.

Geçtiğimiz ay duyurulan UTED International adlı uluslararası MRO dergisi, fuar öncesinde ilk kez burada tanıtılacak ve sektördeki yerini sağlamlaştırmak için adımlar atılacak. UTED’in bu girişimi, sadece dernek adına değil aynı zamanda ülkemiz adına da gurur verici bir başarı olarak nitelendiriliyor.

Uçak Teknisyenleri Derneği (UTED) Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Caninsan,

”UTED olarak, Amerika’da düzenlenen MRO Americas Fuarı’na katılmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu fuar, uluslararası alanda UTED’in varlığını güçlendirme ve sektördeki en son gelişmeleri takip etme fırsatı sunuyor. UTED International dergisini bu önemli platformda tanıtarak, küresel etkimizi artırmayı amaçlıyoruz. Ülkemizin havacılık sektöründeki yerini güçlendirmek için kararlı bir şekilde çalışıyoruz ve bu fuar, bu hedefimize ulaşmamıza yardımcı olacak önemli bir adımı temsil ediyor.” dedi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika