spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Ünlü Oyuncu, Havaalanında Kokain ile Yakalandı

Seçtiklerimiz

Netflix platformunun en ünlü dizileri arasında gösterilen ve yeni sezonu yakın zamanda yayınlanan Stranger Things dizisinden kötü bir haber geldi. Dizinin başrolleri arasında olan genç oyuncu Charlie Heaton, Los Angeles Havaalanı’nda uyuşturucu maddesi olan kokainle yakalandı. Stranger Things dizisinde Jonathan Byers karakterini canlandıran Charlie Heaton Los Angeles Havaalanı’na valizinde bir miktar kokain saklayarak giriş yapmaya çalıştı. Polis köpekleri aldıkları koku üzerine yapılan araştırmada valizde kokain olduğu ortaya çıktı.

 
Los Angeles Havaalanı’nda girişine izin verilmeyen 23 yaşındaki İngiliz aktör Charlie Heaton polisler tarafından tutuklandı. Stranger Things dizisinin Los Angeles’ta düzenlenen galasına katılamayan ünlü oyuncu bu haberle adeta herkesi şoke etti. The Sun gazetesinin elde ettiği bilgilere göre oyuncunun valizinde az bir miktar kokain olduğu ortaya çıkmış.
 
Havaalanı polisi konuyla ilgili olarak şunları açıkladı; "Valizinde az bir miktar kokain bulundu, bir gece havaalanı polisleri tarafından göz altında tutulduktan sonra İngiltere’ye geri gönderildi." diyerek konuya açıklık getirdi. Ünlü oyuncunun dizideki rolü de şimdilik merak konusu.
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika