spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Uçak Penceresinden İlham: Jetstar’ın Yeni Personel Üniforması Göz Kamaştırıyor

Seçtiklerimiz

Sürdürülebilirlikte Yeni Adım: Jetstar, Eski Üniformalarıyla Geri Dönüşüme Katkıda Bulunuyor.

Uçak Penceresinden İlham: Jetstar’ın Yeni Personel Üniforması Göz Kamaştırıyor

Avustralyalı düşük maliyetli taşıyıcı Jetstar, 2003 yılında faaliyete geçtiği günden bu yana gerçekleştirdiği ilk moda değişikliği olan yeni personel üniforma tasarımını tanıttı. Yeni koleksiyon, ünlü Avustralyalı moda tasarımcısı Genevieve Smart tarafından tasarlandı, Smart, Ginger and Smart adlı moda markasının yarısını oluşturan isimdir. Son 12 ay boyunca Smart, 40 Jetstar pilotu ile birlikte çalışarak son tasarımı tamamladı.

Turuncu renk tonlarının daha yumuşak tonlarını içeren yeni üniforma, Jetstar’ın Avustralya’daki yanı sıra Yeni Zelanda, Japonya ve Singapur’daki Jetstar havayollarında 2024’ün sonlarına kadar 5000’den fazla Jetstar ön saha ekibi tarafından giyilecek.

Jetstar’a göre, turuncu ve mavi renk kombinasyonu, uçak penceresinden görülen gün batımından esinlenilmiştir. Jetstar’ın mevcut üniforması, tekstilleri yeni ürünler yaratmak için ham maddeye dönüştüren geri dönüşüm teknolojisini kullanan BlockTexx şirketi ile sürdürülebilir bir şekilde bertaraf edilecek.

Jetstar Group CEO’su Stephanie Tully, basın açıklamasında, “İnsanlarımıza kulak verdik ve birlikte, işletmemizin üçüncü on yılına girerken geldiğimiz yolu yansıtan bir üniforma yaratmak istedik. Genevieve Smart’ın yardımıyla tasarlanan yeni koleksiyon herkese hitap ediyor ve mürettebatımıza ne giymek istediklerini daha özgürce seçme imkanı tanıyor” dedi.

“Sürdürülebilirlik, Jetstar’ın mevcut üniformalarının yeni ürünlere dönüştürülmesini içeren sürecin önemli bir parçası oldu. Yeni görünüm üniformamızı Mayıs ayında 20. yıl dönümümüzü kutlarken ve müşterilere daha az maliyetle daha sık daha fazla yere uçma imkanı sunma yatırımlarımıza ekleniyor” dedi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika