spot_img
spot_imgspot_img
19.2 C
İstanbul
Salı, 16 Nisan 2024

Uçak Bakım Hangarlarına Verimli Çözüm

Seçtiklerimiz

İstanbul Pendik’deki fabrikasında üretim yapan ZBS Boya ve Kimya farklı uygulama alanlarının en önemli çözüm ortakları arasında yer alıyor. Zemin boyaları ile firmanın hizmet verdiği alanlardan biri de uçak bakım hangarları.

AŞINMAYA KARŞI YÜKSEK DAYANIM

Havayolu işletmeciliği yapan şirketlerin en önemli konularından biri uçak bakım hangarlarıdır. Uçakların her uçuşundan önce, günlük bakımlar, haftalık periyotlar gibi farklı periyotlarda bakımları söz konusudur.

Bu bakımların güvenlik gerekçesi sebebiyle aksamadan yapılması önemlidir. Bu sebeple uçak gidiş geliş trafiğinin yoğun olduğu uçak bakım hangarlarında iş süreçlerinin aksamaması adına doğru planlanması ve kaliteli çözümlerin tercih edilmesi gerekmektedir.

ZBS Boya ve Kimya markası, kaliteli ve uzun ömürlü zemin boyaları ile uçak bakım hangarlarına güvenli çözüm sunmaktadır.

Hem uçakların ağırlığı sebebiyle çok fazla ağır yüke ve araç trafiğine maruz kalan bu zeminlerde zamanla aşınmalar meydana gelmektedir.

Bu nedenle ZBS Boya ve Kimya markası, zemin boyaları ile uçak bakım hangarlarına yüksek mukavemetli, aşınma direnci yüksek, uzun ömürlü ve de uygulaması kolay bir hizmet veriyor.

Türkiye’de ilk defa, “Bayilik Sistemi” olmadan fabrikasından tüketicisinin kapısına kadar ücretsiz kargo ile hizmet veren, zemin boyaları segmentinde ihtisaslaşmış, Türkiye’nin ilk ve tek aynı zamanda yüzde 100 yerli sermayeli boya markası olan ZBS Boya ve Kimya’nın firma sahibi Bülent Yıldız, ürünü tüketicinin sürme yöntemle işçilik hizmeti almadan, kendisinin rahatlıkla uygulayabileceğini vurguluyor.

Metrekare birim maliyetinin çok ekonomik olduğu, uygulama bölgesinin çok hızlı bir sürede trafiğe açılabileceği, tüm bunlarla birlikte üzerindeki yaya ve araç trafiğinin oluşturacağı darbe ve aşınmalara karşı dayanımının yüksek olduğunu ifade eden Yıldız, 300 renk çeşidiyle ile hizmet verdiklerini belirtiyor.

Değişik zemin yapılarının ve zemin sorunlarının ihtiyaçlarına ve de farklı amaçlarla kullanılan zemin trafikleri gibi etkilere çözüm olabileceklerinin altını çizen Yıldız, ZBS Anti-Toz, ZBS 2K Zemin Tamir macunu, ZBS Zemin Guard vernik ve ZBS WaterCut BN gibi tamamlayıcı ürünleri de geliştirdiklerini açıklıyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika