spot_img
spot_imgspot_img
17.5 C
İstanbul
Cuma, 22 Eylül 2023

Turkuaz, Alkollü pilotun işine son verdi

Seçtiklerimiz

Antalya-Münster seferini yapan TRK215 sefer sayılı Turkuaz Havayolları uçuşunda görev yapan ikinci pilot O.V’nin Alman Sivil Havacılık Otoriteleri tarafından uçuş sonrasında yapılan kontrollerde alkollü olduğu tespit edilmiştir.
         
        Yaklaşık iki ay önce göreve başlayan O.V isimli pilotun, 04.06.2010 (bugün) tarihi itibariyle şirketimizle ilişiği kesilmiştir.
         
        Uçuş emniyeti ve yolcu güvenliği konusunda hiçbir zaman ödün vermeyen Turkuaz Havayolları, bu tarz olaylara asla prim tanımayacak olup, söz konusu pilota yönelik olarak hukuki işlemlere ivedilikle başlayacaktır.
         
        Daha önce farklı havayollarında benzer problemler nedeniyle işten atıldığı söylenen, sözkonusu pilotla ilgili bu iddialar, kurumumuzun bilgisi dışında olup, konuyla ilgili inceleme başlatılmıştır. 
         
        Münster-Antalya seferi bir başka uçuş ekibiyle TSI 20:00’de gerçekleştirilecektir.
         
        Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
         
        TURKUAZ HAVAYOLLARI

- Keyvan Aviation -spot_imgspot_img

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika