spot_img
spot_imgspot_img
27.7 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Türkiye’den Bell’e İlk 407gx Siparişi

Seçtiklerimiz

Saran Holding, havacılık sektöründe büyümeye devam ediyor. Sivil havacılıkta yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren holding, aynı zamanda ABD’li Bell Helicopter’in Bell 407GX modelini Türkiye’de satışa sunmaya hazırlanıyor.

Bell 407 ailesi, güvenirlik ve sağladığı üstün performans özellikleriyle rakiplerinden ayrılıyor.  Konforlu iç kabininin yanı sıra, geniş panoramik penceresiyle yolcular için uçuş keyfini maksimize ediyor. Dünyada ilk kez bir kutuptan diğer kutba uçan helikopter ünvanına sahip olan Bell 407, “Polar First” adlı bu projede, 58 bin kilometre ve 34 ülke geçerek bu yolculuğu 169 günde tamamlamıştı.Saran Havacılık Bell 407GX Görseli_2

Türkiye’de kurumsal ulaşım amacıyla kullanılacak olan Bell 407GX, sahip olduğu üstün özellikleri ile helikopter sektöründe fark yaratıyor. Altı yolcunun rahatlıkla seyahat edebileceği Bell 407’lerde tasarım, konfor ve güvenlik alışılmış standartların çok üzerinde.

Uçuş emniyeti konusunda birçok donanıma sahip olan model, gelişmiş durum farkındalığına ve daha iyi güvenlik için kritik uçuş bilgilerini bir bakışta sağlayan Garmin 61000H uçuş kompartımanına sahip. Bell 407GX‘in kompartımanında; yüksek çözünürlüklü LCD ekranları, helikopter engel ikaz sistemi, ‘Helicopter Synthetic Vision Technology’ ve trafik bilgi sistemleri yer alıyor.

Saran Havacılık Özel Operasyonlar Koordinatörü Kurt Akın, Bell 407GX’i Saran Havacılık bünyesinde kullanmaktan ve satışa sunmaktan memnuniyet duyduklarını söylüyor ve ekliyor; “Saran Havacılık filosunda var olan ve halen kullanmakta olduğumuz 407 modelinden performans ve konfor anlamında memnuniyetimiz tamdı. 407’nin GX versiyonunun sağladığı teknolojik yeniliklerle de uçuş kalitesini bir adım daha ileriye götürmüş olacağız. Türkiye pazarında müşterilerimizin bizden beklediği istisnai pervane kanatlı uçak hizmetleri ve operasyonlarına yatırım yapmaya devam ediyoruz.”

Bell Helicopter Avrupa Bölge Müdürü Patrick Moulay ise yatırıma ilişkin şunları söylüyor: “Türkiye’deki ilk Bell407GX satışı, Bell Helicopter’in tüm sektörlerde Avrupa’daki ticari işlerinin büyümesinin devam ettiği anlamına geliyor. Geçtiğimiz iki yılda 24’ten fazla hava taşıtının satışıyla Türkiye’deki konumumuzu sağlamlaştırdık. Saran Havacılık’ın Bell Helicopter’e güvenmeyi sürdürmesi bizi son derece memnun ediyor. Türkiye ekonomisinin olumlu gelişimi sayesinde önümüzdeki yıllarda havacılığın her alanda büyümeye devam edeceğini düşünüyoruz.” 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika