spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Turkish Cargo çeyrek asırdır kanser ilaçlarını taşıyor

Seçtiklerimiz

Turkish Cargo, Türkiye ve dünyada nükleer tıp alanında, kanser hastalarının yüksek kalitede teşhis ve tedavi eserlerine, kesintisiz bir biçimde ulaşmasında öncü rol oynuyor.

Bayrak taşıyıcı hava kargo markası, Almanya, Kolombiya, Hindistan, Cezayir ve Tayvan başta olmak üzere dünyanın dört bir yanına kanser ve tümör tedavisinde kullanılan radyoaktif kanser teşhis ilaçlarını taşıyor.

Sağlık nakliyatında %8 pazar hissesine sahip olan milli marka, Eczacıbaşı-Monrol şirketi tarafından gece saatlerinde üretilen ve yarı ömrü olan radyoaktif ilaçları, süratli ve inançlı bir formda taşıyarak kanser hastalarına umut oluyor.

Eczacıbaşı-Monrol Nükleer Eserler Genel Müdürü Aydın Küçük; “Eczacıbaşı-Monrol olarak misyonumuz; yaşamsal hastalıkların teşhis ve tedavisinde öncü ve yenilikçi yaklaşımlarla insan hayatına kıymet katmaktır.

Türkiye’nin birinci *radyofarmasötik üreticisi ve 50’den fazla ülkeye ihracat yapan bir kuruluş olarak, kanser tedavisinde nükleer tıp ilaç üreticileri ortasında dünyada sayılı kuruluşlar ortasında yer alıyoruz.

Tüm bu başarılarımızı güçlü lojistik operasyonumuz sayesinde, Avrupa’dan Afrika’ya, Amerika’dan Uzakdoğu’ya, dünyanın dört bir yanındaki hastalara ulaştırabiliyoruz.

Bu kapsamda suratı, operasyon kalitesi, geniş ulaşım ağı ile Turkish Cargo, 1995 yılından bu yana en büyük destekçimizdir “dedi.

Turkish Cargo, üreticiye sunduğu imkânlarla Türkiye’de yerli üreticiler tarafından üretilen medikal eserlerin planlanandan daha kısa müddette hastalara teslim edilmesine ve ihracatçıların yeni ülkelere açılmasına değerli katkı sağlıyor.

Geniş uçuş ağıyla ihracatçı taleplerine de rahatlıkla yanıt veren Turkish Cargo, ülke iktisadına katkısını ihracatçıya özel indirimlerini ve kampanyalarını artırarak sürdürüyor.

Özel Kargo Taşımalarındaki 30 Yıllık Tecrübesi ile İnsan Hayatına Dokunuyor

Turkish Cargo, ilaç ve ilaç eserleri taşımalarında operasyon kalitesi, özel taşıma usulleri ve alanında uzman takımlarıyla dünyanın 300’den fazla noktasına sağlık taşımaya devam ediyor.

Gerekli alt yapıya sahip özel sıcaklık denetimi yapılan odalarda depolanan ilaçlar, uzman gruplar tarafından koruma ediliyor.

Ayrıyeten IATA CEIV (Bağımsız Denetleyiciler için Harikalık Merkezi) Pharma sertifikasına sahip olan Turkish Cargo, ilaç ve aşı taşımalarında global standartlarda tasarladığı ‘TK Pharma’ eseri ile en ülkü kurallarda soğuk zinciri koruyor.

İlaç üreticileri, nakliye şirketleri, havaalanları, yer hizmetleri ve ülke otoriteleri ile görüşmelerini sürdüren başarılı marka, ultra dondurulmuş aralıkta olan (-70 ° C) taşımalarda kuru buz üzere özel soğutulmuş kaplar ve araçlar kullanılarak, ilaç ve aşı üreticilerinin ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

Turkish Cargo, Tanıtım Sinemaları İle Hava Kargonun Fırsatlarına Dikkat Çekiyor

Dünyanın rastgele bir ülkesinden gelen ithalat ve ihracat talebine rahatlıkla karşılık verebilen Turkish Cargo, “Ülkemizin Emeğini #GururlaTaşıyoruz” projesi kapsamında yayınladığı tanıtım sinemaları ile ülkemiz ihracatçılarıyla olan iş birliğini anlatıyor.

Milli marka, geçtiğimiz yıl başlattığı tanıtım sinemaları projesi ile ülke ihracatçısına sağladığı eşsiz pazar erişimi imkânlarının azami ölçüde kıymetlendirilmesi, hava kargonun efektif, yerinde ve makul fiyatlamalarla kullanılacağının daha yakından anlatılmasını amaçlıyor.

Projenin birinci kademesinde Türk gül eserlerinin hava kargo seyahatini anlatan Gülbirlik tanıtım sineması ve Türkiye’nin sağlık ihracatının mevzu edildiği Eczacıbaşı-Monrol sineması yer alıyor.

Milli marka, gelecek devirde Türkiye’nin kültür, teknoloji, sanayi alanındaki ihracatını anlatan tanıtım sinemalarıyla her alandaki ihracat iş birliğini anlatmayı hedefliyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika