spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

TUI, Almanya ve İngiltere pazarları ile ilgilenecek

Seçtiklerimiz

TUI Group CEO’su Sebastian Ebel, TUI olarak, Almanya ve İngiltere pazarları ile ilgilenmeyi düşündüklerini söyledi.

Antalya’da FVW dergisi tarafından her yıl düzenlenen TravelTalk Kongresi’nde konuşan TUI Group CEO’su Sebastian Ebel, “Pandemi döneminde birçok partner ve müşteri kaybettik fakat bütün bunlardan sonra TUI iyiye gidiyor” dedi.

“TUI olarak, insanlar tatillerinde direkt olarak nereye gitmek istiyor, biz bununla ilgilenmeyi seviyoruz” diyen Sebastian Ebel, “TUI, dışarıdan karışık bir şirket gibi görünüyor olabilir fakat biz arkada düzenli ve disiplinli bir şekilde iyi bir çalışma yürütüyoruz” dedi.

Pandemi dönemini de değerlendiren Ebel, “Pandemi döneminde çoğu partnerimizi, müşterimizi kaybettik fakat bütün bunlardan sonra TUI iyiye gidiyor. Henüz sonuçlarla ilgili konuşmam doğru olmaz çünkü Aralık ve Kasım ayı verilerine de ihtiyacımız var.

Bu yüzden beklemem lazım. Ancak 2022 yılının başından beri birçok zorlu durumla karşılaştık. Biz TUI olarak konumumuzu korumaya çalıştık. Çünkü dünyada meydana gelen herhangi bir olay, seyahat endüstrisini derinden ve direkt olarak etkiliyor” şeklinde konuştu.

“TUI olarak, Almanya ve İngiltere pazarları ile ilgilenmeyi düşünüyoruz” diyen Ebel, “Bununla ilgili ortak ve partnerlerimizle anlaşmalarımızı hazırladık.

Özellikle İngiltere pazarı değişiklik gösteriyor ve önümüzdeki yaz sezonunda oldukça büyük bir potansiyel gösterecek. Pandemiden önce rakiplerinden bir adım geride duran bir konumdaydık fakat pandemiden sonra biz İngiltere ve İngiliz pazarına ataklarda bulunduk” dedi.

Ebel, kruvaziyer turizmine de dikkat çekti: “Pandemiden sonra değişen trendlerde benim için sürpriz olan konu kruvaziyer tatili oldu. Talep oldukça arttı ve seyahat turizminde yeni bir platform yarattı.

İçinde barındırdığı imkanlar da oldukça fazla.

Önemli olan pazara odaklanmak. Pazardaki sorunları, bu sorunlardan hangisinin bizi zorlayabileceğini bulmak ve önemlerini almak başarıyı getirir.”

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika