spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Topçu:Havalimanı’nın kapatılması kesinlikle söz konusu değil

Seçtiklerimiz

AK Parti İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’yu, İstanbul THY merkez binasındaki ofisinde ziyaret ederek, görüş alış verişinde bulundu.

Ziyarette konuşan Başkan Saraçoğlu, Zafer Havalimanı ile ilgili olarak uçuş saatleri düzenlemesi yapılmasının büyük önem arz ettiğini vurgulayarak sabah 08.00’de Zafer Havalimanı kalkışlı, akşam 22.00 veya 23.00 da İstanbul kalkışlı bir hareket saati düzenlemesi yapıldığında bölge için talebin daha çok artacağı önerisinde bulundu.

Saraçoğlu, ayrıca yurtdışı uçuşlarında Almanya, Belçika gibi dış hatlar ile yurtiçi farklı illere yönelik iç hatlar açıldığında gurbetçi vatandaşlarımızın ve turizm acentaları ile yurtiçi ulaşım noktasında yoğun ilgi göstereceklerini belirtti.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu da, ”Öncelikle Kütahya İl Başkanımızın bu ziyaretinden ve görüşlerinden dolayı memnuniyet duydum. Zafer Havalimanı’nın daha etkin bir şekilde kullanılması ve uçuş planlaması ile ilgili öneri ve görüşlerinden dolayı teşekkür ederim. Özellikle ve önemle şunu vurgulamalıyım ki Zafer Havalimanı’nın kapatılması gibi bir durumun kesinlikle söz konusu değildir. Böyle büyük bir yatırımın ve tesisin daha fazla uçuş noktasına bağlanmasını hak ediyor. İstanbul uçuş saatleri, dış hatlar ve iç hatlar ile ilgili İl Başkanımızın önerilerinin yönetim kurulumuzda değerlendirileceğini, bölgenin faydasına uygun bir çalışma planı hazırlayacağız" diye konuştu.

Başkan Kamil Saraçoğlu, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’yu Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak’a davet ederek, ziyaret anısına kendisine hediye takdim etti.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika