spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

THY servisi kaza yaptı: 3 ölü, 7 yaralı

Seçtiklerimiz

Türk Hava Yolları personelini taşıyan servis minibüsünün lastiği patlayınca faciaya neden oldu.
       
        Kontrolden  çıkarak bariyerlere çarptıktan sonra takla atmaya başlayan minibüs 3  kişinin ölümüne, 7 kişinin de yaralanmasına neden oldu.
       
        Kaza  saat 06.00 sıralarında D-100 Karayolu Edirne istikameti Yenibosna  mevkiinde meydana geldi. Görgü tanıklarının iddiasına göre, aşırı hızlı  olduğu öğrenilen servis minibüsü sol şeritte ilerlerken birden lastiği  patladı. Lastiği patlayan minibüs şoförün kontrolünden çıkarak önce  Metrobüs hattını koruyan bariyerlere çarptı. Daha sonra takla atmaya  başlayan minibüs yaklaşık 20 metre ileride yanı üzerine devrildi. Kaza  anında bazı personellerin camdan fırladıkları öne sürüldü.
       
        Kaza sonrası THY personeli olduğu öğrenilen 3 kişi olay yerinde  yaşamını yitirdi. Ölenlerden birinin kafasının koptuğu gözlendi. Kazada 7  personel vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılara müdahale  etmek için çevreden çok sayıda ambulans sevk edildi. Kaza sonrası D-100  karayolunda adeta can pazarı yaşandı.
       
        Yaralılar olay yerine  gelen ambulanslarla çevredeki en yakın hastanelere sevk edilerek tedavi  altına alındı. Olay sonrası THY personelleri de kazanın yaşandığı yere  akın etti. Meslektaşlarının cansız bedeni ile karşılaşan bazı çalışanlar  ağlamaya başladı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri olası bir yangın  ihtimaline karşılık kaza yapan aracın bulunduğu yeri köpükle ıslattı.  Cesetlerin yapılacak incelemenin ardından morga kaldırılacağı  bildirildi.
       
        O TAKSİ ARANIYOR
       
        Türk  Hava Yolları (THY) personelinden 3 kişinin öldüğü, ikisi ağır 7 kişinin  de yaralandığı kaza ile ilgili ön tarafı hasarlı ticari bir taksinin  arandığı belirtildi. Ticari taksinin THY personelini taşıyan minibüsü  sıkıştırdığı ve kazaya sebep olduğu iddia edildi.
       
        Kaza saat  06.00 sıralarında D-100 Karayolu Edirne istikameti Yenibosna mevkiinde  meydana geldi. Kazada ilk belirlemelere 3 kişi öldü, ikisi ağır 7 kişi  yaralandı. Kaza ile ilgili çeşitli iddialar dile getirildi. İlk bilgiler  kazanın yolcu minibüsünün lastiğinin patlaması sonucu meydana geldiği  yönündeydi. Daha sonra polis kaynaklarından alınan bilgiye göre, ön  tarafı hasarlı ticari bir taksinin minibüsü sıkıştırdığı ve kazaya sebep  olduğu iddia edildi.
       
        Kazada yaralanan yolcular olay yerine  gelen ambulanslara çevre hastanelere kaldırdı. Feci kazada hayatını  kaybeden 3 kişinin cesedi ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından  Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı
       
        Servis kazasında ölenler belli oldu
       
        Yenibosna Kuleli mevkiinde lastiği patlayan servis minibüsünün sebep oldu servis kazasında ölenlerin isimleri belli oldu.
       
        Kazada, Orhan Cevdet, Selçuk Uludağ, Yaşar Çetin isimli THY personeli hayatını kaybetti

       

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika