spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

THY pilotu mesleğe, ‘büyükbaba oskarı’ ile veda etti

Seçtiklerimiz

Stutgart’tan İstanbul’a saat 14.45’de son uçuşunu gerçekleştiren emektar kaptan, mesai arkadaşları tarafından çiçek ve balonlarla karşılandı. Arkadaşları, Osman Terzioğlu’na emeklilik hatırası olarak, üzerinde ‘yılın en iyi büyükbabası’ yazan temsili oskar ödülü hediye etti.
 
Duygularını dile getiren Terzioğlu, 24 yıl hava kuvvetleri 19 yıl da THY’de görev yaptığını belirterek, zorunlu emekliliğin ardından bundan sonra Pegasus Havayolları’nda çalışacağını söyledi. 
 
Terzioğlu, yabancı pilotların 65 yaşına kadar çalıştırıldığını ancak kendilerine bu şansın verilmediğinden yakındı.

Etiketler: pilot  olmak, uçuş okulu, uçuş okulları, uçuş eğitimi, türk kuşu uçuş okulu,  tarkim uçuş okulu, sivil havacılık pilotaj, sivil havacılık okulları,  pilotluk okulu, pilotluk kursu, pilotluk kursları, pilotluk eğitimi,  pilot olmak için gerekli şartlar, pilot olmak için gerekenler, pilot  olmak için gereken özellikler, pilot olmak için aranan şartlar, pilot  olmak için, pilot olmak istiyorum, pilot olmak isteyenler, pilot okulu,  pilot okulları, pilot nasıl olunur, pilot kursu, pilot eşi olmak, pilot  eğitimi, nasıl pilot olunur, havacılık okulu, havacılık okulları, bayan  pilot olmak, ayjet uçuş okulu, ay jet uçuş okulu, pilot ol, pilot  ol.com,

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika