spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

THY Buenos Aires FIT Turizm Fuarı’nda

Seçtiklerimiz

Buenos Aires’de düzenlenen Latin Amerika Uluslararası Turizm Fuarı FIT’de Türkiye ilk defa THY ile yer aldı. FİT, Latin Amerika’nın en önemli uluslarası turizm fuarı olmakla birlikte aynı zamanda alanında dünyanın ilk 5 önemli fuarı arasında yer alıyor. Latin Amerika ülkelerinin tamamı olmak üzere fuara 45 ülke ve turizm profesyonelleri katılıyor.

Türk Hava Yolları standında gün boyunca ziyaretçiler eksik olmuyor. Ziyaretçiler bir yandan Türkiye’den fuar için getirtilen aşçı Tolga’nın ikramlarını tadarken, bir yandan da THY’nin sunduğu fırsatları ilk ağızdan dinleme şansına sahip oluyorlar.

THY Arjantin Müdürü Mustafa Doğan,  yaptığı açıklamada THY standının gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirterek, önümüzdeki yıl fuara daha kapsamlı katılımı amaçladıklarını kaydetti.
FİT Fuarı’nın bölgenin en önemli turizm fuarı olduğunu ve her yıl bir ülkenin sponsor olduğunu söyleyen Doğan şöyle devam etti:

“Fuara bu yıl Ekvador sponsor oldu. Biz uluslararası bölümde standımızı açtık. Fuar ilk günler halka açılıyor ancak sonraki günler tamamen profesyonellere ayrılıyor. Biz de burada oldukça verimli toplantılar gerçekleştirdik. Özellikle Türkiye’ye ve Türk Hava Yolları’na büyük bir ilgi var. THY ile turlar gerçekleştirmek istiyorlar biz de bunların organizasyonunu yapmaya çalıştık. Bugün de toplantılarımız devam ediyor. Taleplerden ve bize gösterilen ilgiden oldukça memnunuz. Gelecek yıllarda ülkemiz Güney Amerika’da turizm alanında büyük atılımlar yapacak. Türkiye’den tur operatörleri ve organiza yapan acentaların katılımını sağlayarak ve Turizmle ilgili fuarlarda ülke olarak daha geniş yer almaya başlayacak. Bu şekilde bölgeyle olan ilişkilerimizin daha da artacağına inanıyorum. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika