spot_img
spot_imgspot_img
1.7 C
İstanbul
Cumartesi, 18 Ocak 2025

THK’dan basın açıklaması

Seçtiklerimiz

THK’dan yapılan açıklamada; 

THK Uçuş Akademisi tarafından ABD’den satın alınan 2 adet Piper eğitim uçağından bir adedi Türkiye’ye gelişi sırasında Bulgaristan hava sahası üzerinde oluşan olumsuz hava koşulları sebebiyle zorunlu iniş yaptı.

Saat 15.00 sıralarında Filipe yakınlarına iniş takımları açık olarak emniyetli bir şekilde iniş yapan uçağımızda hafif hasar meydana gelirken, pilotumuzun  sağlığında herhangi olumsuz bir durum söz konusu değildir.

Konu Türk ve Bulgar Sivil havacılık otoriteleri  tarafından yakından takip edilmektedir.  Hafif hasarla atlatılan bu uçuş olayı sebebiyle bütün Türk sivil Havacılık camiasına geçmiş olsun der, yakın ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkürlerimizi sunar, çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika