spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

THK Anamur’da model uçak sertifikası

Seçtiklerimiz

Daha önce özel olarak başvuran Halil Ünlüselek ve eşi Aycan Ünlüselekle birlikte Medeni Abo sertifikalarını Türk Hava Kurumu Anamur Şube Başkan Mehmet Danyal Gülcan’ın elinden aldılar.

       

Anamur Bankalar Caddesindeki Türk Hava Kurumu irtibat bürosunda gerçekleştirilen sertifika töreninde  çalışmaları hakkında bilgi veren Şube Başkanı Mehmet Danyal Gülcan,  Anamur temsilcisi Mehmet Danyal Gülcan, Model uçak kurslarını şimdi okullarda vermeye başladıklarını söyledi. Kurslarının ve kurs için gerekli ekipmanların tamamen ücretsiz olduğunun altını çizen Gülcan, amaçlarının  yediden yetmişe herkese havacılık sevgisini aşılamak olduğunu söyledi.

       

Gelen talebe göre kurs alanlarını çoğaltabileceklerini kaydeden Gülcan, Halk Eğitim Müdürlüğüne müracaat yapılması halinde orada da kurs verebileceklerini söyledi. Model Uçak Kursunun yanında, paraşüt ve diğer amatör uçuş kurslarını verme imkanlarının da olduğunu kaydeden  Türk Hava Kurumu Anamur Şube Başkan Mehmet Danyal Gülcan, ilerletmek isteyen vatandaşlarımız için ücretli pilotluk kurslarının da verilebileceğini kaydetti.

       

Sertifikasını yeni alan Halil Ünlüselek ise böyle bir sertifikayı almış olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika