spot_img
spot_imgspot_img
12.9 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

Thai Vietjet ‘Güç Paketi’ promosyonu paketleri başlattı

Seçtiklerimiz

Thai Vietjet, Thai Vietjet’in yurt içi ağını uçurmak için farklı hava geçiş paketlerinden oluşan ‘Güç Paketi’ promosyonunu başlattı.

‘Güç Paketi’, yolcuların Thai Vietjet’in tüm yurt içi ağında uçmak için beş yıllık geçerliliği olan ön ödemeli geçişler olarak kullanabilecekleri uçak bileti paketleridir.

Paketler, her biri 5.500 THB’den altı uçuş bileti, her biri 10.000 THB’den 12 uçuş bileti, her biri 19.000 THB’den 24 uçuş bileti, her biri 38.000 THB’den 50 uçuş bileti ve 100 uçuştan oluşan paketler dahil olmak üzere beş varyasyonda mevcuttur. her biri 75.000 THB’den geçer.

Yolcular, havayolunun tüm iç hat uçuş ağında gidiş-dönüş veya tek yönlü seyahat için 0 THB uçak bileti (vergiler, ücretler ve ek hizmetler hariç) için ‘Güç Paketi’nden ön ödemeli bir uçak bileti kullanabilirler.

Yolcular ücretsiz olarak SkyFUN üyesi olarak kaydolabilir ve dün, 17 Ocak’tan itibaren ‘Güç Paketleri’ satın alabilirler. Teklif, 31 Ocak 2022’de www.vietjetair.com adresinde sona eriyor.

Beş yıllık bir ömre sahip olan paketler, 31 Aralık 2026’ya kadar seyahat için kullanılabilir (resmi tatillerde ve ilan edilen kesinti dönemlerinde geçerli değildir).

Yolcular, www.vietjetair.com adresinden uçuş saatinden en az üç saat önce uçuş rezervasyonu yapabilirler. Yolcu isimleri kısıtlanmadığından ve uçuş rezervasyonu sırasında herhangi bir zamanda değiştirilebilir olduğundan geçişler devredilebilir.

Promosyon sadece yetişkin yolcular için geçerlidir.Paketler, havayolunun Tayland’daki tüm yurt içi ağı için Bangkok’tan (Suvarnabhumi) Chiang Mai, Chiang Rai, Phuket, Krabi, Hat Yai, Nakhon Si Thammarat, Surat Thani, Udon Thani, Khon Kaen ve Ubon Ratchathani’ye kadar geçerlidir.

Phuket’i Chiang Mai ve Chiang Rai’ye bağlayan rotalar ve Chiang Rai’den Hat Yai’ye uçuş. Promosyon paketleri ayrıca www.vietjetair.com, “Vietjet Air” mobil uygulaması dahil olmak üzere diğer tüm dağıtım kanallarında, Facebook üzerinden www.facebook.com/VietJetThailand adresinde “Rezervasyon” sekmesine tıklayarak, seyahat acenteleri ve rezervasyon ofisleri. ‘True Money Wallet’ ve uluslararası banka/kredi kartları ile ödeme yapılabilir.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika