spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

TAV Passport Kart Ankara’da tanıtıldı

Seçtiklerimiz

       

Haber Merkezi @ Air News Tİmes

       

TAV Havalimanları Holding’in işletmiş olduğu havalimanlarında yolcuların, seyahatleri süresince ayrıcalıklı hizmetlerden faydalanmasına imkan sağlayan TAV Passport Kart, Ankara cemiyet dünyasını bir araya getirdi. Seyahatlerde hız, konfor ve finansal fayda sağlayan TAV Passport Kart’ın Ankara tanıtımı, Paper Moon’da görkemli bir davetle gerçekleşti…

       

 

       

Tanıtım başkentin gözde mekanlarından Paper Moon’da gerçekleştirildi

       

TAV Havalimanları Holding tarafından işletilen tüm havalimanlarında, ayrıcalıklı yolcu hizmetleri ve avantajlı alışveriş fırsatları sunan TAV Passport Üyelik Programı, Başkent’te verdiği davetle iş ve cemiyet hayatının önde gelen simalarını bir araya getirdi. Başkentin gözde mekanlarından Paper Moon’da gerçekleşen davette TAV Passport’un üyelerine sunduğu ayrıcalıklar ve kartın özellikleri, teknoloji harikası bir hologram gösterisi ile tanıtıldı. Yapılan çekilişle davetlilerden üç talihliye TAV Passport Kart üyeliği hediye edildi.

       

TAV; Başkentte gördüğümüz ilgiden memnunuz

       

TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Eda Bildiricioğlu, “TAV Havalimanları olarak, tüm tecrübemizi aktardığımız ve iş odaklı seyahat edenler başta olmak üzere, seyahatleri esnasında hız ve konforu bir arada almayı tercih eden yolcularımıza, tüm bu beklentileri içeren bir ayrıcalıklar paketi halinde sunduğumuz TAV Passport Kart’ı bugün Başkent’te tanıtmanın mutluluğunu yaşıyoruz. TAV Passport Üyelik Programı tüm üyelerine, TAV Havalimanları’nda sunulan ayrıcalıkları kişisel olarak hissettirerek hizmetleri geniş bir yelpazede sunuyor ve birçok avantaj sağlıyor. Yaklaşık altı ay önce hayata geçirdiğimiz TAV Passport Üyelik Programı’nın, hava yolu ile seyahat eden Ankaralıların beklentilerine olumlu katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. TAV Passport Kart ile size, havalimanlarımızda ayrıcalıklı bir dünya vaat ediyoruz” dedi. Bildiricioğlu, “TAV Passport Üyelik Programı’nın Başkent’te gördüğü büyük ilgi, bizlere bir kez daha doğru ve kaliteli hizmet anlayışının, yolcularımızda yarattığı memnuniyeti gösterdi. TAV Passport Kart, tüm seyahat alışkanlıklarını değiştirerek, daha keyifli yolculuklar sağlayacak” dedi.

       

 İşte TAV Passport Kart ayrıcalıkları;

       

TAV Passport Kart sahipleri, havalimanlarında ücretsiz otopark ve vale hizmetinden, terminallere ayrıcalıklı girişten, anlaşmalı hava yollarının business check-in kontuarlarından, dış hatlarda özel pasaport bankolarından, iç hat uçuşlarda ise özel güvenlik kontrol geçişinden yararlanabiliyor. TAV Passport ile ayrıca ücretsiz Lounge kullanımı, Duty Free’de ayrıcalıklı ödeme kasası ve indirimli alışveriş hizmetleri de sunuluyor. TAV Passport’un seyahatlere gidiş ve gelişlerde sunduğu diğer ayrıcalıklar ise indirimli transfer ve araç kiralama, havalimanı içerisindeki restoran ve kafelerde indirimler, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bulunan Airport Hotel’de indirimli konaklama ve toplantı imkanı olarak sıralanıyor. Bu imkanlar ilk olarak, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda geniş kapsamlı olarak verilmeye başlandıktan sonra, belli fonksiyonlarda Türkiye’de Ankara Esenboğa Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde, Gürcistan’da Tiflis ve Batum, Tunus’ta Enfidha, Makedonya’da ise Üsküp ve Ohrid Havalimanları’nda da sunuluyor.

       

  TAV Passport Kart’a 444 25 75 numaralı çağrı merkezini arayarak ya da www.tavpassport.com adresinden başvurarak anında sahip olunabiliniyor.

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika