spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

TAP Air Portugal, İtalya ve Kuzey Amerika’da Hızla Büyüyor

Seçtiklerimiz

TAP Air Portugal, 2024 yaz sezonu için Brezilya’da haftada 11 ek uçuş frekansı ekleyeceğini duyurdu.

Portekiz’den Brezilya’ya toplam haftalık uçuş sayısı 91’e çıkacak. Recife, Lizbon’dan haftada üç daha fazla frekansta uçuş alacak ve Rio’nun frekansı ondan on ikiye çıkacak. Ayrıca, São Paulo, Belém, Brasília, Natal, Maceio, Porto Alegre ve Salvador da Portekiz’den bir haftalık ek uçuşlar alacaklar. Bu hamle ile TAP, Brezilya’nın 11 başkentini Lizbon ve Porto’ya doğrudan bağlayan 91 haftalık uçuş ile Brezilya ile Avrupa arasında üstün bir müşteri ürünü sunarak pazar varlığını güçlendiriyor.

TAP’ın 2024 yaz eklemeleri sadece Brezilya ile sınırlı değil. Portekiz havayolu, Afrika’daki Maputo operasyonunu üçten dörde haftalık artıracak.

Kuzey Amerika’da Kanada’nın Toronto şehri haftada 13’e, Kaliforniya’nın San Francisco şehri ise 2023’teki beşten altı haftalık uçuşa artacak.

Avrupa’da İtalya, TAP’ın Avrupa büyümesinin odak noktası olacak. Roma, günlük bir uçuş daha kazanacak ve bu, İtalya’nın başkentinden gelen günlük operasyonları toplamda 35 haftalık frekansta yapacak. Rönesans’ın başkenti Floransa da haftada sekizden on frekansta büyüyecek.

Bu aksiyonlar, uçak dış kaynak kullanımına başvurulmadan planlanan bir ağ geliştirmeyi temsil ediyor ve mevcut bazı frekanslara yönelik başlangıç incelemesinin ardından mümkün hale geldi.

2024 yazın zirvesi için bu eklemelerle, TAP uzun vadeli sürdürülebilir bir toparlanma yolunda ilerlemeye devam ediyor, temel rotalarını geliştirmeye odaklanıyor ve pazara üstün bir müşteri teklifi sunuyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika