spot_img
spot_imgspot_img
17.9 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Takside unutulan 10 bin doları sahibine teslim etti

Seçtiklerimiz

 Büyük korku ve panik yaşayan çantanın sahibi Marianna Amilpijak, Taksici Durul’a teşekkür etti.

Moldova’dan İstanbul’a arkadaşıyla birlikte gelen 39 yaşındaki Marianna Amilpijak, Laleli’ye gitmek için Atatürk Havalimanı’ndan taksiye bindi. Laleli’ye gelen Mariana ve arkadaşı, araçtan indikten sonra çantasını takside unuttuğunu fark etti. Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatif’ini telefonla arayan Marianna, çantasını takside unuttuğunu yetkililere söyledi. Bunun üzerine Atatürk Havalimanı’ndaki yetkililer, telefonla taksici Durul’u aradıklarında içinde yaklaşık 10 bin dolar bulunan çantanın aracın arka kısmında olduğunu anladılar. Havalimanına çağırılan Amilpijak’a parası taksici Adnan Durul tarafından teslim edildi.

“ALLAH HARAM PARA YEMEYİ NASİP ETMESİN”

Laleli’ye müşteriyi bıraktıktan sonra kooperatiften gelen telefon sonrası araçtaki çantayı fark ettiğini belirten taksi şoförü Adnan Durul, “Telefonda bana çantanın içinde para olduğunu söylediler ve ben de çantayı buraya getirdim. Aklımdan hiçbir şekilde çantayı almak geçmedi. Allah bize haram para yemeyi nasip etmesin” dedi.

“TÜRK İNSANINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

İstanbul’a ticaret yapmak için geldiğini belirten Marianna ise şöyle konuştu: “Moldova’dan buraya tekstil alışverişi yapmaya geldim. Bütün sermayem buydu. Bu parayı kaybettiğimde şok oldum. Nasıl Moldova’ya gideceğimi düşündüm. Parayı bulan taksiciye ve burada çalışan herkese teşekkür ederim. Türkiye’ye sık sık gelip gidiyorum. Türk insanına teşekkür ediyorum.”

Taksi durağından mutlu bir şekilde ayrılan Moldovalı kadınlar, yine aynı taksiyle gidecekleri yere doğru hareket ettiler.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika