spot_img
spot_imgspot_img
11.5 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

Orhan Birdal’a havacılık alanında Oscar ödülü verildi

Seçtiklerimiz

DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Birdal, havacılık alanındaki çalışmalarından dolayı başarı oskarı ödülü layık görüldü. DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Birdal 3. Uluslararası Başarı Oskarı ödülü takdim edildi. Gecede, ayrıca çeşitli dallarda ödüle layık görülen kişi ve kuruluşlara ödülleri verildi.

Siyaset, bürokrasi, sanat ve iş dünyasından birçok davetlinin katıldığı ödül töreninin açılış konuşmasını yapan TUTAP Genel Başkanı Fikret Yıldız, ülkemizin tanıtım misyonunu üstlenen TUTAP’ın üstlenmiş olduğu sorumluluk bilincinde aynı duyarlılıkla hareket eden kişi ve kurumları onurlandırmak adına her yıl uluslar arası boyutta ödül töreni organize ettiğini ifade etti.

Havacılık alanındaki başarılı çalışmalarından dolayı ödüle layık görülen DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal’a ödülünü AK Parti Milletvekili ve Parti Genel Sekreteri Haluk İpek verdi. Ödülün ardından kısa bir konuşma yapan DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Birdal, son 10 yıllık süreçte 33 milyon olan yolcu sayısının yüzde 250’lik artışla 2011 yılı sonunda 120 milyona yaklaştığını belirtti ve kendilerini ödüle layık gördüğünden dolayı TUTAP’a teşekkürlerini sundu.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika