spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Suudi Prens Bodrum’u Helikopterle Gezdi

Seçtiklerimiz

Muğla  Bodrum’da tatilini sürdüren  Suudi Arabistan’ın en zengin veliaht prensi El Velid Bin Tallal Bin  Abdülaziz El Suud,  Bodrum koylarını helikopterle havadan gezdi.
 
Geçtiğimiz günlerde  Suudi Arabistan’ın kraliyet uçağı ile  Bodrum’a gelen prens El Velid Bin Tallal Bin  Abdülaziz El Suud tatilin tadını doyasıya çıkarıyor. Geldiği gün ilk işi 30 koruması ile birlikte bisiklet turuna çıkan prens  Bodrum’u tanımaya devam ediyor. Bisiklet tununun ardından Göltükbükü, Yalıkavak ve  Bodrum merkezde yürüyüş yapan prens bugün ise helikopteriyle  Bodrum ve  Muğla koylarını gezdi. Prensin  Bodrum koylarını havadan gezmesi akıllara  Bodrum ve çevresinde yatırım mı yapacak sorularını getirdi.
 
Bisikletli, yatlı, helikopterli tatil
 
Suudi prensin,  Bodrum’a gelmesi ile birlikte ultra lüks yatı da  Göltürkbükü sahili cennet koyuna yanaşmıştı. Gündüzleri vaktinin büyük bir bölümünü ‘Kingdom 5 KR’ isimli süper lüks yatıda geçiren prens zaman zaman su sporları yapmayı da ihmal etmiyor. İlk gün bisiklet süren, 2’ci gün yürüyüş yapan ve jetskiye binen prens bugün ise yatında bulunan helikopter ile havalanarak önce  Bodrum’u sonrada  Muğla koylarını gezdi. Prens helikopter ile turlarken ailesi ve yakın dostları ise tüm gün yatta vakit geçirdi. Doğa sporlarına tutkunluğu ile bilinen prens günde 2 saat yürüyüş, 1 saat bisiklet turu ve 1 saatte yüzerek spor yapıyor. Her gün başka bir aktivite yapan prens bir süre daha tatiline devam edeceği bildirildi. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika