spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Şam – Ankara arası 59 Euro

Seçtiklerimiz

Anadolujet İcrasından Sorumlu THY Bölgesel Uçuşlar Başkanı Sami Alan, Kıbrıs’tan sonra ikinci yurtdışı hattını Şam’a açtıklarını belirterek, Haziran’da 6 olmak üzere yıl sonuna kadar, toplam 12 yurtdışı noktasını uçuşa açacaklarını bildirdi.

Anadolujet, Ankara-Şam hattını bugün düzenlediği törenle açtı. Açılışta konuşan Anadolujet İcrasından Sorumlu THY Bölgesel Uçuşlar Başkanı Sami Alan, Kıbrıs'tan sonra ikinci direkt uçuşu Şam'a açtıklarını ifade ederek, Haziran ayı itibariyle 6 yurtdışı noktasını daha ekleyeceklerini, böylece yurtdışı uçuş noktasının 8’e yükseleceğini ifade etti. Bu uçuş noktalarının Frankfurt, Düsseldorf, Viyana, Tahran, Kopenhang, Stokholm olduğunu açıklayan Alan, yıl sonuna doğru ise Amsterdam, Brüksel, Paris ve Londra noktalarını açacaklarını söyledi. Yurtiçinde ise Dalaman, Bodrum, Bursa ve Denizli’ye uçmaya başlayacaklarını ifade eden Alan, yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere Ankara’dan yıl sonuna kadar 40 noktaya uçulacağının altını çizdi.

ŞAM-ANKARA ARASI 59 EURO

Şam’dan Ankara’ya bütün vergiler dahil 59 euroya, Ankara’dan Anadolu’daki her şehire ise 15 euro ek ücret verilerek uçulacağını kaydeden Alan, “Şam’dan Ankara’ya 1.5 saatlik bir yol yaptık” dedi.

Suriye’nin Ankara Büyükelçisi Nidal Kabalan, bunun iki ülkeye takdim edilen küçük bir hediye olduğunu ifade ederek, büyük adımlar arasında küçük adımlar atıldığını kaydetti.

“BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLANACAK”

Türkiye’nin Suriye Büyükelçisi’ni temsilen konuşan Müsteşar Aydın Açıkel ise uçuş saatlerinin çok uygun bir zaman olduğunu dile getirerek, Ankara-Şam arasındaki direkt uçuşlar sayesinde büyük kolaylık doğacağını kaydetti.

ANKA

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika