spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Ryanair 5 Euro’ya1 Milyon Koltuk satacak

Seçtiklerimiz

Air News Times @ Haber Merkezi

 

Ryanair bugün (25 Ağustos) 1 milyon tane koltuğu, eylül,ekim ve kasımın sonunda seyahat için, herşeyi kapsayan 5 Euro fiyatıyla piyasaya sürdü. Bu 5 Euro’luk fiyatlar, Ryanair’in 500’den fazla Avrupa güzergâhında kullanılabilir olacak fakat; Perşembe günü (27 ağustos)  gece yarısından (24:00) önce www.ryanair.com dan biletler ayırtılmış olmalı.

Ryanair’in 5 Euro’luk biletleri tüm vergileri ve ücretleri ödüyor, böylece; Visa Electron’la ödeme yapıp keyfi ücretlerden kaçınmayı, sadece yolculuk çantasıyla seyahat etmeyi ve öncelikli binişlerden feragat etmeyi seçen yolcular, bu ilan edilen 5 Euro’luk fiyatla uçabilirler.

Ryanair CEO’su Stephen McNamara diyor ki:‘’Ryanair Avrupa’nın en düşük fiyatlarını sunuyor ve yakıt zammının olmayacağının garantisini veriyor. Bizim düşük fiyatlarımız sayesinde trafiği gittikçe büyütmeye ve 900 güzergâhı zamanında geçme performansımıza devam ediyoruz ve 500’den fazla Avrupa varış yerlerine eylül, ekim ve kasım sonunda seyahat için, 1 milyon 5 Euro’luk koltuğu piyasaya sürüyoruz. Bu koltuklar perşembe günü (27 ağustos) 24:00’e kadar hızlıca kapılacağı kesin bu yüzden yolcuları www.ryanair.com adresinden tüm biletler tükenmeden yer ayırtmaları konusunda ısrar ediyoruz.’’

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika