spot_img
spot_imgspot_img
31.2 C
İstanbul
Çarşamba, 16 Temmuz 2025

Rus yolcular kahkahaya boğuldu

Seçtiklerimiz

Rusya’nın Krasnador Havalimanı’nda görevli K9 köpeğinin bagaj bandı üzerindeki hareketleri yolcuları güldürdü.Airoflot Havayolları’nın bir iç hat uçuşu ile Krasnador’a gelen yolcular, bagajlarını almak için beklemeye başladı.

Bu esnada çıkacak bagajlarda arama yapmak üzere bir K9 da eğitmeni ile bandın bulunduğu noktaya geldi. Bandın üzerine çıkan dedektör köpek, valizlerin gelmesini beklerken tüylerini temizledi ardından da paletin üzerinde bir süre gezip sonra uzandı. Bu esnada taşıma sistemi çalıştı.

Bagajlar gelmeye başlaması bile köpeğin rahatını bozamadı. Ancak dönen bandın son kısmına geldiğinde düşmemek için ayağa kalkıp düşmemek için çaba gösterdi. Yolcular köpeğin hareketleri üzerine gülmekten kendilerini alamadı.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika