spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Pegasus, Sivas seferlerine başladı

Seçtiklerimiz

Pegasus Sivas Seyahat Turizm yetkilisi Süha Sayıcı ve Devlet Hava Meydanları İşletmeleri yetkilileri tarafından karşılanan Pegasus’un ilk uçağı, iki itfaiye aracının su halka gösterisiyle aprona giriş yaptı.

 

Sivas Pegasus Yetkilisi Süha Sayıcı, Pegasus olarak Sivas’a uçuşlarının başlamasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, Sivas-İstanbul uçuşlarının yanı sıra Sivas’tan 11 ülkeye de seferlerinin başladığını söyledi.

 

58 liradan başlayan fiyatlarla uçuşların gerçekleşeceğini ifade eden Sayıcı, “Haftada 3 gün sabah seferi, haftada 2 günde akşam seferi olmak üzere haftada 5 gün seferlerimiz olacak. Sabah seferlerinde Sivas’tan Avrupa’ya gidiş bağlantısı, akşam seferlerinde ise Avrupa’dan Sivas’a geliş olarak bağlantı verilecektir. Sivas halkının ilgisini bekliyoruz” dedi.

 

Sayıcı, PC 250 sefer sayısıyla İstanbul’dan gelen ve PC 251 sefer sayısıyla Sivas’tan İstanbul’a giden uçaklarının doluluk oranı hakkında da bilgi vererek, “İlk uçuşumuzun yapıldığı gün itibariyle yüzde 70 oranında doluluk oranımız mevcut. Sivas halkına gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Haftada 5 gün ilimize gündüz ve gece uçuşları yapacak olan Pegasus, İstanbul’dan Sivas’a, Sivas’tan da İstanbul’a gidecek olan vatandaşlara büyük bir imkan sağlamış olacak.

 

Pazar, Pazartesi ve Çarşamba günleri sabah seferleri yapacak olan Pegasus, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanından 06.20’de, Sivas Nuri Demirağ Havalimanından ise 08.00’de hareket edecek. Salı ve Perşembe günleri ise akşam seferleri yapacak olan Pegasus, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanından 20.00’de, Sivas Nuri Demirağ Havalimanından ise 21.40’ta hareket edecek.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika