spot_img
spot_imgspot_img
17.8 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Pegasus, Personel Alımı Yapıyor

Seçtiklerimiz

Pegasus Hava Yolları eş zamanlı olarak hem kendi resmi sitesinden hemde birbirinden farklı kariyet siteleri üzerinden personel alım ilanını yayımladı.

Yayımlanan ilanın içeriğinde farklı pozisyonlara farklı eğitim seviyeleri bulunan adayların alınacağını açıklarken, yapılacak olan başvurularda önemli olan tek şartın İstanbul’da çalışabilmesine uygun olması gerektiği belirtildi. 

 
PERSONEL ALIMI YAPILACAK OLAN KADROLAR
 
Pegasus Hava Yolları bünyesinde çalışacak olan personeller için belirlenen boş pozisyonlar şu şekilde açıklandı. Yayımlanan ilana göre başvuru yapılacak pozisyonlar; " Elektrik Teknisyeni, Uçak Yükleme İşçisi, Mekanik Teknisyeni, Atölye Teknisyeni, Engelli kontenjanından başvruru yapacak olan kişiler içinde Ofis Destek Elemanı" pozisyonlarında başvuruların yapılacağı belirtildi.
 
Açıklanan pozisyonlar için başvuru yapacak olan adayların genel şartları ve özel şartları dikkatli bir şekilde incelemeleri gerektiği, şartlara uymayan adayların başvurularının geçersiz sayılacağı belirtildi.

BAŞVURU ŞARTLARI


Pegasus Hava Yolları bünyesinde çalışmak isteyen adayların belli başlı şartları barındırmaları gerektiği açıklandı. Adaylardan istenilen genel şartlar şu şekilde " T.C. vatandaşı olması, erkek adayların askerlik ile ilgili bir sorunu bulunmaması, vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilmek, pozitif görünümü, becerili ve kişisel olarak kendine iyi bakan biri olması, MS Office programlarını iyi bilmesi, takım çalışmasına uyumlu, İstanbul ilinde ikamet ediyor olmak" adaylardan istenilen genel şartlardandır.
 
BAŞVURULAR NASIL YAPILMAKTADIR?
 
Başvuru yapmak isteyen adaylar kariyer siteleri üzerinden sistem bilgilerini girerek gerçekleştirebilmektedirler. 
 
Personel Alımı Başvursunda bulunmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika