spot_img
spot_imgspot_img
6.6 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

Pegasus, Birmingham – Antalya uçuşlarına başlıyor

Seçtiklerimiz

Pegasus, Birmingham şehrinden Antalya’ya Pazar günleri doğrudan uçacak.

       

2 Mayis’ta başlayacak Antalya seferlerini duyurmak amaciyla, Pegasus Havayolları tarafindan Birmingham şehrinde bir tanıtım etkinliği düzenlendi. Etkinlik sırasında Pegasus çalışanları, çevrede bulunan vatandaşlara Türk lokumu ikram etti.

       

Yeni seferlerle ilgili açıklamada bulunan Pegasus Havayolları Genel Müdürü Sertaç Haybat, İngiltere Türkiye hattında mevcut seferlere yeni uçuşlar eklediklerini ve bundan memnuniyet duyduklarını söyledi. Türkiye’ye yönelik talebinin her yıl artığına dikkat çeken Haybat, 2010 yılında Türkiye’yi ziyaret edecek olan İngiliz turist sayısında rekor bir seviyeye ulaşılması bekleniyor.

       

Birmingham Havaalanı Genel Müdürü Paul Kehoe ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada Pegasus’u Birmingham’da ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını söyledi. Türkiye’nin 2010 yılı için ön önemli turizm destinasyonlarından biri olacağını belirten Kehoe, "AB dışında olması hasebiyle de daha ucuza geliyor. Bu aynı zamanda İngiltere’nin belirsiz hava şartlarından biraz olsun kaçmak isteyenler için çok iyi bir fırsat." dedi.

       

Geçtiğimiz yıl Türkiye’yi 2 milyon İngiliz turist seyahat etmişti. Bu yıl Türkiye’yi ziyaret edecek İngiliz turistlerin sayısının yüzde 20 oranında artması bekleniyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika