spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Pegasus, Almati seferlerinin biletlerini satışa sundu

Seçtiklerimiz

Misafirlerine farklı bölgelerde destinasyon alternatifleri sunan Pegasus, Avrupa, Rusya, Balkanlar ve Orta Doğu’dan sonra hızlı büyümesine Orta Asya’da Almati ile devam ediyor.

Pegasus’un 23 Ocak 2012 tarihinde Kazakistan’ın en büyük şehri Almati’ya başlayacak uçuşlarının biletleri tüm vergiler dahil 149,99 USD’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu

Pegasus’un yeni destinasyonu olan Almati uçuşları, Pazartesi ve Perşembe günleri saat 19.30’da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan , Salı ve Cuma günleri de  Almati’dan karşılıklı olarak gerçekleştirilecek.

 
Kayak İçin Yeni Destinasyon Arayanlara Müjde!
 
Kazakistan’ın eski başkenti, günümüzde ise en önemli şehri olan Almati, kış sporları severlerin kaçırmamaları gereken bir destinasyon. Pegasus, 23 Ocak’ta başlayacak Almati seferleri ile yepyeni bir kayak destinasyonu arayışında olanlara uygun fiyatlı bir seçenek daha sunuyor.
 
2011 Asya Kış Oyunları’na evsahipliği yapan Almati, etrafındaki dağlar, şehir merkezine çok yakın mesafede bulunan Medeu olimpik buz pateni pisti ile deniz seviyesinden 3.163 metre yüksekliğe kadar ulaşım sağlayan Chimbulak,  Ak-Bulak ve Tabagan kayak pistleriyle kış tatilcilerine unutamayacakları bir tatil imkanı sunar.
 
Büyük Almati Gölü ve Büyük Kanyon kayak severler kadar, tırmanma,yürüyüş gibi doğa sporlarını sevenleri büyüleyici özelliklere sahip doğal bir park içeriğindedir.
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika